Καρέ-καρέ το ζεύγος Κασσελάκη-Τάιλερ στο Μετρό: Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διορθώνει τη ροζ γραβάτα – Χαμογελά με τα ανίψια του (φωτό)

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, πήραν το Μετρό από την Ακρόπολη για το Σύνταγμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκηςμε τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ πήραν το Μετρό για να παραβρεθούν στην κεντρική του ομιλία στο Σύνταγμα, λίγο πριν τις ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του κρατούσαν από το χέρι τα ανίψια του Στέφανου που ήρθαν από την Αμερική που μένουν μόνιμα.

Ο φωτογραφικός φακός καρέ-καρέ απαθανάτισε την πορεία τους.

Τη στιγμή που χτύπησαν εισιτήριο, όταν περίμεναν στην αποβάθρα, όταν μπήκαν μέσα στον συρμό και όταν ο Τάιλερ «έφτιαχνε» τη γραβάτα του Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν αποβιβαστούν για να ανέβει στο βήμα που είχε στηθεί στο Σύνταγμα για την κεντρική του ομιλία.

6244750_dd59d.jpg

Στον σταθμό του Συντάγματος, ο Στέφανος Κασσελάκης στάθηκαν για λίγο μπροστά στην αφίσα της Μελίνας Μερκούρη και εξήγησ εστα ανίψια του ποια ήταν και γιατί πρέπει να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ακρόπολη.

6244752_cdfdd.jpg

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης για το «πόθεν έσχες»: Ήμουν εκπρόθεσμος - Γι’ αυτή την αμέλεια, είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης - Αν μου επιβάλλει πρόστιμο, θα το πληρώσω (βίντεο)

6244780_5035c.jpg

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Με τον Τάιλερ ερωτευτήκαμε στις Σπέτσες - Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ και είμαι υπερήφανος - Γιατί κάνει δεύτερο γάμο (βίντεο)

6244820_c9565.jpg

6244779_ca000.jpg

Δείτε ακόμα: Εδώ θα παντρευτεί ο Στέφανος Κασσελάκης: Ο εξωτικός Βοτανικός Κήπος Χανίων, των αισθήσεων με φρουτόδεντρα, βότανα & μπαχαρικά – Μία «περιπλάνηση» ψυχής (φωτό & βίντεο)

6244758_25c22.jpg

6244778_5fdc0.jpg

6244733_6aeee.jpg

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ