Story of the day: O βετεράνος του πολέμου, Χάρολντ 100 ετών θα παντρευτεί την 96χρονη μνηστή του, Τζιν - Ποτέ δεν είναι αργά!

 «Η αγάπη δεν είναι μόνο για τους νέους», δήλωσε ο γαμπρός! 

Ο έρωτας δεν κοιτάει ηλικία!

Φανταχτερό παράδειγμα το παρακάτω story of the day!

Ένας βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ηλικίας 100 ετών, θα παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του κοντά στην παραλία της Γιούτα αύριο, Σάββατο.

Ο Χάρολντ Τέρενς τιμήθηκε από τους Γάλλους στο πλαίσιο του εορτασμού της 80ης επετείου της απελευθέρωσης της χώρας από τους Ναζί.

Όπως δήλωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ο υπερήλικας βετεράνος γνώρισε την αγαπημένη του πριν τρία χρόνια και αποφάσισε να την παντρευτεί στην επέτειο των 80 χρόνων από την απόβαση στην Νορμανδία, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος. «Η αγάπη δεν είναι μόνο για τους νέους. Είναι επίσης και για τα "παιδιά" όπως εγώ και η Τζιν», δήλωσε ο Τέρενς στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1 και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να καλέσω τους 9.836 νέους που αναπαύονται κάτω από τους σταυρούς να έρθουν νοερά στο γάμο μου».



Το υπέργηρο ζευγάρι ταξίδεψε στη Γαλλία με παιδιά και εγγόνια και επέλεξε να μείνει στο Παρίσι, την πόλη του έρωτα, για όσο διάστημα θα παραμείνουν στη χώρα.

Το 2014 είχε παραβρεθεί στις εκδηλώσεις μνήμης στη Νορμανδία για τα 70 χρόνια της D- Day, όπου συμμετείχε και ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Επίσης, ο Τέρενς είχε δώσει το παρών και στην 75η επέτειο από την απόβαση στην Νορμανδία το 2019. Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε παραβρεθεί στις εκδηλώσεις μνήμης εκείνη τη χρονιά. 



Ο αιωνόβιος βετεράνος όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει το μυστικό της μακροζωίας του ίδιου και της μέλλουσας συζύγου του, δήλωσε: «Πρέπει κανείς να ξέρει πώς να μειώνει το άγχος. Να λέει: Ε, και λοιπόν;». Η 96χρονη Τζιν Σουέρλιν ήταν δύο φορές χήρα και πριν τρία χρόνια απεβίωσε ο άντρας με τον οποίο συζούσε επί 25 χρόνια. Το 2018 έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Χάρολντ, η Θέλμα, με την οποία ήταν παντρεμένος επί 70 χρόνια. 

Το 2021 μια κοινή φίλη σύστησε την Τζιν στον Χάρολντ, το πρώτο ραντεβού δεν πήγε καλά και η Τζιν θεώρησε πως ο Χάρολντ ήταν πολύ ντροπαλός. Ένας φίλος του τον πίεσε να βγει και δεύτερο ραντεβού και έκτοτε οι δυό τους έγιναν αχώριστοι. Στον γάμο τους η εγγονή του Χάρολντ θα τραγουδήσει την επιτυχία της Γουίτνεϊ Χιούστον «I Will Always Love You» ενώ η δισεγγονή του θα ραίνει με ροδοπέταλα το ζευγάρι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ