Ο Μάριος Φραγκούλης στο νοσοκομείο: Αναβάλλεται η συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα - Ατύχημα για τον αγαπημένο ερμηνευτή

Τι ισχύει με τα εισιτήρια της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη που είχε προγραμματιστεί στον Λυκαβηττό τη Δευτέρα 10 Ιουνίου

Ατύχημα είχε ο Μάριος Φραγκούλης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Αυτό σημαίνει, όπως ενημέρωσε η εταιρεία παραγωγής, πως αναβάλλεται και η προγραμματισμένη συναυλία στον Λυκαβηττό με την Γιώτα Νέγκα, στις 10 Ιουνίου.

Ο Μάριος Φραγκούλης ανυπομονούσε για τη συναυλία και δύο ημέρες πριν είχε ανεβάσει μία ανάρτηση στα social που καλούσε τον κόσμο να έρθει και να περάσει τέλεια. 

«ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024. Αγαπημένοι μου ΦΙΛΟΙ, πλησιάζουν οι μέρες που θα μοιραστούμε την Αγάπη μας για την καλή μουσική ταξιδεύοντας με την Γιώτα Νέγκα σε κόσμους μαγικούς. Θα θέλαμε να είστε κοντά μας σε αυτό το ταξίδι!!! Δεν υπάρχει πιο όμορφο θέατρο να ξεκινήσουμε την πρεμιέρα μας! Μας είπαν ότι υπάρχουν βανάκια που ανεβάζουν τον κόσμο ως την είσοδο! Είναι πολύ πιο εύκολο από παλιά στον όμορφο Λυκαβηττό μας. Ελάτε να τραγουδήσουμε και να περάσουμε τέλεια!!!»

 

Πρώτη φορά μαζί

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και τη μουσική τους συνύπαρξη επί σκηνής, το κοινό την περίμενε ανυπόμονα. Ωστόσο, το ατύχημα του Μάριου Φραγκούλη (δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ενημέρωση τι ακριβώς συνέβη στον γνωστό ερμηνευτή) πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις τους, ακυρώνει τα σχέδια, αν και σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας και τι ισχύει με τα εισιτήρια:

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ