Natalie Portman: Άκρως ανανεωμένη η 42χρονη ηθοποιός - Ερωτευμένη στο πλευρό του 28χρονου, Paul Mescal; (φωτό)

Χώρισε πέρυσι το καλοκαίρι με τον Γάλλο σκηνοθέτη, Benjamin Millepied

Με ανεβασμένη διάθεση εθεάθη η Natalie Portman.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi εντόπισε την 42χρονη ηθοποιό στο Λονδίνο σε ευχάριστο mood.

Η μελαχρινή καλλονή έλαμπε μέσα στο κόκκινο μίνι φόρεμα της, καθώς κατευθυνόταν στο μαγαζί που θα συναντούσε τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο.

Αυτή η εμφάνιση έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις φήμες που τη θέλουν να βρήκε τον έρωτα (ξανά) στο πλευρό του επίσης ηθοποιού, Paul Mescal.

Οι δύο τους εντοπίστηκαν μαζί την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαινόντουσαν χαμογελαστοί, καθώς απολάμβαναν το ποτό τους. 

Παρά το γεγονός ότι άνθρωποι από το περιβάλλον τους έχουν δηλώσει ότι δεν υπάρχει καμία ρομαντική σχέση μεταξύ τους, ο 28χρονος ηθοποιός δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τη Natalie Portman.

Όταν πέρυσι έδιναν ο ένας συνέντευξη στον άλλον, ο Paul χαρακτήρισε τη Natalie «λαμπρή» και παραδέχτηκε: «Αν ο εαυτός μου στη δραματική σχολή ήξερε ότι θα μιλούσα μαζί σου, θα τσιμπιόμουν πολλές, πολλές φορές!».

Τη συνεχάρη, επίσης, για την ερμηνεία της στην ταινία «May December», στην οποία μοιράζεται μια καυτή ερωτική σκηνή με τον νεότερο συμπρωταγωνιστή της, Charles Melton.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Natalie Portman χώρισε με τον επί 11 χρόνια σύζυγο της και Γάλλο σκηνοθέτη, Benjamin Millepied πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ενημερώθηκε για την εξωσυζυγική σχέση του χορογράφου με την ακτιβίστρια και συγγραφέα Camille Étienne.

Μαζί απέκτησα δύο παιδιά, τον Aleph και την Amalia Millepied.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η γυναίκα που οδήγησε σε χωρισμό τη Νάταλι Πόρτμαν με το Γάλλο σύζυγο της - 25 ετών & 20 χρόνια νεότερη του Benjamin Millepied (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ