Παντρεύτηκε ο βαφτισιμιός του Καρόλου, Δούκας Χιου Γκρόσβενορ - Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ & το ονειρικό νυφικό της Ολίβια Χένσον

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγε "ασυνόδευτος" χωρίς την Κέιτ Μίντλετον

Είναι γεγονός!

Η Ολίβια Χένσον και ο Δούκας Χιου Γκρόσβενορ είναι κι επισήμως παντρεμένοι!

Το μεσημέρι της Παρασκευής το royal ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του καθεδρικού ναού του Τσέστερ στην Ουαλία παρουσία όλης της αριστοκρατίας της Βρετανίας.


ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA

Η 31χρονη νυφούλα, έφτασε στην εκκλησία στην ώρα της με μια vintage Bentley.

Έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο λευκό νυφικό φόρεμα, το οποίο συνόδευε ένα πέπλο σχεδιασμένο από την Emma Victoria Payne.

Το ονειρικό ιβουάρ custom-made φόρεμα ήταν μίνιμαλ αλλά κομψό με ανοιχτή πλάτη και λεπτομέρειες από δαντέλα στα μανίκια και στη λαιμόκοψη.

Η Ολίβια έκανε τη διαφορά επιλέγοντας μπλε βελούδινες γόβες με φιόγκο.


ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA


ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA

Τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν κομψό κότσο, ενώ επέλεξε κρεμαστά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, nude μανικιούρ και διακριτικό μακιγιάζ.

Το σύνολο της απογειώθηκε με την Tiara Faberge Myrtle Leaf που φτιάχτηκε για τις νύφες των Γκρόσβενορ την ημέρα του γάμου τους.

Image

Το εμβληματικό κόσμημα ανήκει στην οικογένεια από το 1906.

Η νυφική ανθοδέσμη της αποτελούνταν από λουλούδια που μαζεύτηκαν από τους κήπους του σπιτιού της οικογένειας του δούκα, του Eaton Hall.

Συνολικά 400 άτομα είχαν προσκληθεί στην τελετή του καθεδρικού ναού, την οποία θα ακολουθήσει δεξίωση στο κτήμα Eaton Hall των 44 στρεμμάτων του Χιου.

Ανάμεσα τους ξεχώρισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος εθεάθη ασυνόδευτος χωρίς τη σύζυγο του, πριγκίπισσα Κέιτ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δούκας του Γουέστμινστερ έχει βαφτίσει τον πρίγκιπα Τζορτζ αλλά και τον γιο του πρίγκιπα Χάρι, Άρτσι.

Μέσα από τις πρώτες φωτογραφίες είδαμε την πριγκίπισσα Ευγενία αλλά και τη μητέρα μητέρα του γαμπρού, Ναταλία Γκρόσβενορ, δούκισσα του Γουέστμινστερ, η οποία έλαμπε μέσα σε ένα ροζ coat dress.

Διαβάστε ακόμη: Ο δισεκατομμυριούχος βαφτισιμιός του Βασιλιά Καρόλου παντρεύεται σήμερα - Νέος, ωραίος & πετυχημένος μόλις στα 33 του! (φωτό)

Πηγή φωτογραφιών: instagram @the_royal_watcher

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ