Συγκλονίζει η Celine Dion: Οι σπασμοί από το Σύνδρομο Καθηλωμένου Ατόμου της διέλυσαν τα πλευρά – «Οι πόνοι είναι πολύ έντονοι» (βίντεο)

 «Μου προκαλεί δυσκολίες όταν περπατάω & δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές σωστά», συμπλήρωσε.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν σε μία συγκλονιστική συνέντευξη μιλά για τα συμπτώματα του συνδρόμου του καθηλωμένου ατόμου, της σπάνιας ασθένειας με την οποία διαγνώστηκε το 2022.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι έχει υποστεί τόσο ισχυρούς μυϊκούς σπασμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσουν τα πλευρά της.

Μιλώντας στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη διάγνωση, στη Hoda Kotb στο NBC News, η Σελίν Ντιόν είπε: «Είχα σπασμένα πλευρά κάποια στιγμή, γιατί μερικές φορές όταν είναι πολύ έντονοι …». Τότε, η Kotb τη ρωτάει: «Μπορεί να συμβεί τόσο έντονος σπασμός που μπορεί να σπάσει ένα πλευρό;», με την Ντιόν να γνέφει συμφωνώντας.

Η υπέροχη καλλιτέχνιδα, είπε επίσης ότι όταν βιώνει μυϊκούς σπασμούς στο λαιμό της, «είναι σαν κάποιος να σε στραγγαλίζει, σαν κάποιος να πιέζει το λάρυγγά σου», και εξήγησε ότι μπορεί να μιλήσει μόνο σε ένα συγκεκριμένο τόνο όταν βιώνει το σπασμό. «Αλλά μπορεί επίσης να είναι στην κοιλιακή [περιοχή], στη σπονδυλική στήλη, στα πλευρά», ενώ περιγράφοντας κράμπες στα χέρια της πρόσθεσε: «Είναι κράμπες, αλλά είναι σαν σε μια θέση, σαν να μην μπορείς να τα ξεκλειδώσεις».

Διαβάστε ακόμα: Θα ανοίξει η Celine Dion με την φωνάρα της την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» - Τι ακούγεται (φωτό)

Η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με το σπάνιο και ανίατο σύνδρομο το 2022 και αναγκάστηκε να αναστείλει τις ζωντανές εμφανίσεις της. 

Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι «προκαλεί δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω με τον τρόπο που έχω συνηθίσει».

Ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για την ασθένειά της, το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, «I Am: Celine Dion», θα προβάλλεται στο Prime Video από τις 25 Ιουνίου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Irene Taylor, η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την ταινία της «The Final Inch» του 2009.

Η πλήρης έκδοση της συνέντευξης στο NBC θα προβληθεί στις 11 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα: Η Celine Dion συγκινεί: "Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ