Το πιο καυτό βασιλικό φιλί πριν από 11 χρόνια: Η καλλονή Πριγκίπισσα της Σουηδίας Μαντλέν με τον κοινό θνητό της καρδιάς της Chris O’Neil - Δείτε φωτό & βίντεο

Ο ωραιότερος royal γάμος.

Η Πριγκίπισσα Μαντλέν, το μικρότερο παιδί του βασιλιά της Σουηδίας Καρλ Γκούσταβ ΙΣΤ' και τέταρτη στη σειρά διαδοχής για το θρόνο, παντρεύτηκε πριν από 11 χρόνια τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ο γάμος έγινε στην Στοκχόλμη!

Η πανέμορφη Πριγκίπισσα παντρεύτηκε τον Νεοϋορκέζο χρηματιστή Κρίστοφερ Ο'Νιλ, παρουσία 500 προσκεκλημένων, ανάμεσά τους και πολλά μέλη βασιλικών οικογενειών.

Η νύφη φορούσε ένα νυφικό που φέρει την υπογραφή του μεγάλου σχεδιαστή μόδας Valentino, ο οποίος «έδωσε» επίσης το παρών στον γάμο της.

Ανάμεσα στους διάσημους και royal καλεσμένους ήταν και ο μεγαλύτερος γιός του αείμνηστου Βασιλιά μας Κωνσταντίνου, ο Παύλος με την σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Η κόρη της πριγκίπισσας Madeleine έγινε 3 ετών! Κούκλες μαμά και κόρη με απίθανα μάτια (φωτό)

Εκεί ήταν και ο Νικόλαος με την πρώην σύζυγό του, Τατιάνα καθώς και τα δύο μικρότερα παιδιά του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος και Θεοδώρα.

Ο έρωτας και τα 3 παιδιά

Στις 11 Αυγούστου 2009, η Μαγδαληνή, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον δικηγόρο Τζόνας Μπέργκστρομ, με τον οποίον βρισκόταν σε σχέση από το 2002. Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2010 ανακοινώθηκε ότι ο γάμος είχε ακυρωθεί και ότι ο αρραβώνας έπαψε να ισχύει, καθώς το ζευγάρι χώρισε.

Στις 25 Οκτωβρίου 2012 τα σουηδικά ανάκτορα ανακοίνωσαν τον νέο αρραβώνα της, αυτή τη φορά με τον επιχειρηματία Κρίστοφερ Ο'Νηλ

Ο γάμος διεξήχθη στις 8 Ιουνίου 2013 στη Στοκχόλμη, παρουσία πολλών ξένων επισήμων.

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, η κόρη τους Πριγκίπισσα Ελεονώρα, Δούκισσα του Γκότλαντ, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 20 Φεβρουαρίου 2014.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2014 ανακοινώθηκε ότι η Μαγδαληνή ήταν έγκυος με το δεύτερο παιδί τους, που αναμένετο να γεννηθεί το καλοκαίρι του 2015.

Το παιδί αυτό, ο γιος τους Πρίγκιπας Νικόλαος, Δούκας του Όνγκερμανλαντ, γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 2015 στη Στοκχόλμη. 

Στις 27 Αυγούστου 2017 ανακοινώθηκε ότι η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της, περιμένουν το τρίτο τους παιδί τον Μάρτιο του 2018. Στις 9 Μαρτίου 2018, η Μαγδαληνή γέννησε το τρίτο της παιδί, ένα κορίτσι την Πριγκίπισσα Αδριανή, Δούκισσα του Μπλεκίνιε, στο νοσοκομείο Νταντέρουντ.

Διαβάστε ακόμα: Η ωραία πριγκίπισσα Μαντλέν επέστρεψε στο παλάτι της στη Σουηδία - Η δύο ετών "εξορία" έλαβε τέλος (φώτο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ