Σιδερένιος! – Ακυρώνονται οι συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη με την Γιώτα Νέγκα – Τι ανακοίνωσε ο ίδιος μετά το τροχαίο ατύχημα (φωτό)

Περαστικά!!

Ο κορυφαίος τραγουδιστής Μάριος Φραγκούλης ανέβασε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει και να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Ο τραγουδιστής έγραψε στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου: «Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ζητώ συγγνώμη για την πρόσφατη αναστάτωση και πρέπει να σας πω με το χέρι στην καρδιά πόσο εκτιμώ την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν μεγάλος, απλά η ανάρρωση θα πάρει αρκετό καιρό. Λυπάμαι πολύ για τις αναβολές των πρώτων συναυλιών μας με την Γιώτα Νέγκα και εύχομαι να σας συναντήσω σύντομα. Με πολλή αγάπη και πάντα σεβασμό, Μάριος».

Διαβάστε ακόμα: Πάσχα της αγάπης! Μαρινέλλα, Τάκης Ζαχαράτος & Μάριος Φραγκούλης μαζί! Αντάλλαξαν ευχές για καλή Ανάσταση (φωτό)

Ο διεθνώς καταξιωμένος ερμηνευτής χτύπησε στον θώρακα και στα πλευρά, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνει σε ακινησία για κάποιες ημέρες, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της συναυλίας. Οσα εισιτήρια έχουν προπωληθεί θα ισχύουν κανονικά ενώ όσοι επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους θα θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάριος Φραγκούλης στο νοσοκομείο: Αναβάλλεται η συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα - Ατύχημα για τον αγαπημένο ερμηνευτή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ