Το eirinika διάλεξε τις καλύτερες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς: Η αριστοκρατία της Αγγλίας, το συγκλονιστικό νυφικό & η διαχυτικότητα του πλούσιου γαμπρού

Μια μαγική μέρα για τον βαφτισιμιό του Βασιλιά Καρόλου.

Ο βαφτισιμιός του Βασιλιά Καρόλου, Δούκας Δούκας Χιου Γκρόσβενορ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ολίβια Χένσον.

Το μεσημέρι της Παρασκευής το royal ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του καθεδρικού ναού του Τσέστερ στην Ουαλία παρουσία όλης της αριστοκρατίας της Βρετανίας.

Ο γάμος αυτός δίνει πολύ χαρά στους royal fans, καθώς τους τελευταίους μήνες τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς ο Βασιλιάς Κάρολος και η Πριγκίπισσα Κέιτ παλεύουν με τον καρκίνο.

Η 31χρονη νυφούλα, έφτασε στην εκκλησία στην ώρα της με μια vintage Bentley.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Ο δισεκατομμυριούχος βαφτισιμιός του Βασιλιά Καρόλου παντρεύεται σήμερα - Νέος, ωραίος & πετυχημένος μόλις στα 33 του! (φωτό)

Έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο λευκό νυφικό φόρεμα, το οποίο συνόδευε ένα πέπλο σχεδιασμένο από την Emma Victoria Payne.

Το ονειρικό ιβουάρ custom-made φόρεμα ήταν μίνιμαλ αλλά κομψό με ανοιχτή πλάτη και λεπτομέρειες από δαντέλα στα μανίκια και στη λαιμόκοψη.

instagram

Ο αριστοκράτης γαμπρός δεν μπορούσε να σταματήσει να την φιλά και το σκηνικό ήταν πολύ γλυκό.

Διαβάστε ακόμα: Παντρεύτηκε ο βαφτισιμιός του Καρόλου, Δούκας Χιου Γκρόσβενορ - Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ & το ονειρικό νυφικό της Ολίβια Χένσον

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ