Αθηνά Οικονομάκου: Η κόρη της, Σιέννα έκλεισε τα 3! - Γιόρτασε τα γενέθλια της με θεματικό πάρτι υπερπαραγωγή - Δείτε φωτογραφίες

Η μικρή Σιέννα είναι το ένα παιδί εκ των δύο που απέκτησε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλια της κορούλας της, Σιέννα.

Η ηθοποιός οργάνωσε ένα θεματικό πάρτι για γενέθλια της κόρης της μοιράστηκε με τους 1 εκατομμύρια followers της στο Instagram μερικές φωτογραφίες.

Η Σιέννα έγινε τριών ετών και η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα στα οποία, μεταξύ άλλων, κρατάει αγκαλιά την κόρη της και την απαθανατίζει να παίζει με ένα κουβαδάκι.

Το πάρτι έγινε σε υπαίθριο χώρο με δεντρόσπιτο και ροζ στολισμό, ενώ το θέμα του πάρτι ήταν οι μονόκεροι, όπως φαίνεται από την εμφάνιση του παιδιού, τα μπαλόνια, την τούρτα και τα γλυκά του πάρτι. «Πριγκιπισσούλα μου να σε χαιρόμαστε» έγραψε στο Instagram της.

oikonomakou8__

oikomakou-00

oikonomakou90

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Ξέγνοιαστη στην παραλία – Στιγμές χαλάρωσης με τα παιδάκια της μετά τον χωρισμό (φωτό)

Να σημειωθεί πως η Σιέννα είναι ένα από τα δύο παιδιά της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. 

Το πρώην ζευγάρι έχει και έναν μεγαλύτερο γιό τον Μάξιμο.

Το ζευγάρι χώρισε πριν κάποιο καιρό μετά από 11 χρόνια γάμου και κοινής πορείας.

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά».

Για το μεγάλωμα των παιδιών της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο τόνισε: «Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει», αυτά είπε για τον χωρισμό της στο περιοδικό ΟΚ!

Διαβάστε ακόμα: H Αθηνά Οικονομάκου ελεύθερη & ωραία … Σέξυ πόζες σε σκάφος - Το weekend στα νησιά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr