Charles Spencer: 3ο διαζύγιο για τον σκανδαλιάρη αδελφό της Πριγκίπισσας Diana – Φημολογείται ότι βγαίνει με αρχαιολόγο από την Νορβηγία (φωτό)

Ο κόμης Spencer έχει επτά παιδιά από τρεις γάμους.

μικρότερος αδελφός της αγαπημένης μας Πριγκίπισσας Νταιάνα, ο Τσάρλς Σπένσερ παίρνει το τρίτο διαζύγιο με την σύζυγό του, Κάρεν μετά από 13 χρόνια γάμου.

Ο κόμης Σπένσερ ανακοίνωσε τον χωρισμό του την Κυριακή 8 Ιουνίου.

«Είναι πάρα πολύ λυπηρό», είπε ο 60χρονος Τσαρλς στην Daily Mail. «Θέλω απλώς να αφοσιωθώ σε όλα τα παιδιά μου και στα εγγόνια μου και εύχομαι στην Κάρεν κάθε ευτυχία στο μέλλον».

Η κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής εφημερίδας ανέφερε ότι ο γάμος του Τσαρλς με την 52χρονη Κόμισσα του Σπένσερ έληξε εν μέσω της συγγραφής των απομνημονευμάτων του «A Very Private School».

Σύμφωνα με την Daily Mail αναφέρει επίσης ότι ο κόμης Σπένσερ «έχει έρθει κοντά» με την Νορβηγίδα αρχαιολόγο δρ. Cat Jarman, η οποία συνδιοργανώνει το podcast ιστορίας «The Rabbit Hole Detectives» με τον Σπένσερ και τον αιδεσιμότατο Richard Coles και ότι «φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι μαζί, αλλά είναι νωρίς».

Διαβάστε ακόμα: Greg Mallett - Ο γάμος έγινε στη Νότια Αφρική (φωτό)

Ποια είναι η Κάρεν Σπένσερ;

Η Κάρεν είναι μια Καναδή φιλάνθρωπος και κοινωνική επιχειρηματίας.

Είναι επίσης ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Whole Child International.

Παντρεύτηκαν με τον Τσαρλς στις 18 Ιουνίου 2011, στο Althorp House, μόλις δύο μήνες μετά τον ανιψιό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον βασιλικό γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον.

Το ιστορικό αγγλικό κτήμα, όπου μεγάλωσαν ο Τσαρλς και η αδελφή του Νταϊάνα, έγινε η κατοικία της Κάρεν μετά το γάμο τους.

Ο Τσαρλς και η Κάρεν έχουν αποκτήσει μαζί μια 12χρονη κόρη, τη Σαρλότ Νταϊάνα, της οποίας το μεσαίο όνομα αποτίει φόρο τιμής στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Η Κάρεν έχει επίσης δύο μεγαλύτερες κόρες από τον προηγούμενο γάμο της με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Μαρκ Γκόρντον. 

Για την ιστορία, ο αδελφός της αείμνηστης Πριγκίπισσας, Τσαρλς έχει τέσσερα παιδιά με την πρώτη του σύζυγο, Βικτόρια Λόκγουντ, και δύο παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του, Καρολάιν Φρόιντ.

Είναι κάπως σκανδαλιάρης!

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Μικρή Πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον αδερφό & την μητέρα τους – Η απίστευτη ομοιότητα με την εγγονή της Σάρλοτ (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ