Μάθιου Μακόναχι: Πιο ερωτευμένος από ποτέ γιορτάζει 12 χρόνια γάμου - Τρυφερό ενσταντανέ με την καλλονή Καμίλα Άλβες

"Σε ευχαριστώ"

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Μάθιου Μακόναχι, καθώς γιόρταζε την επέτειο γάμου του.

Ο βραβευμένος ηθοποιός είχε κάθε λόγο να χαμογελάει, γιατί σαν χθες το 2012 παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Καμίλα Άλβες.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετράει 12 χρόνια κοινού βίου και παραμένει άκρως αγαπημένο και δεμένο.

Ο 55χρονος μοιράστηκε με τους σχεδόν 10 εκατομμύρια ακολούθους του στο instagram ένα τρυφερό ενσταντανέ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η γυναίκα της ζωής του.

"thank you #happyanniversary", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να στέλνει τις δικές του ευχές για την επέτειο τους.

instagram @camilamcconaughey

Σε επεισόδιο του “The Oprah Conversation” πέρυσι, ο Μακόναχι είχε παραδεχθεί ότι ήθελε να βγει ραντεβού με την Καμίλα αμέσως μόλις την αντίκρισε.

Είχε πει πως σαγηνεύτηκε αμέσως από την καλλονή, που τότε ήταν 24 ετών και αυτός 37. “Δεν είπα “ποια είναι αυτή”, αλλά “τι είναι αυτό!” ομολόγησε. “Είχαμε φοβερή σύνδεση. Μίλησα πολύ καλύτερα ισπανικά και πορτογαλικά εκείνο το βράδυ απ’ ό,τι έχω μιλήσει από τότε, καταλαβαίνεις τι εννοώ!” είχε αστειευτεί ο σταρ.

Ο ΜακΚόναχι γνώρισε τη Βραζιλιάνα Καμίλα Άλβες, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, το 2006 σύμφωνα με το wikipedia.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 25 Δεκεμβρίου 2011 και παντρεύτηκαν με ιδιωτική καθολική τελετή στις 9 Ιουνίου 2012 στο Όστιν του Τέξας όπου κατοικούν μέχρι σήμερα.

Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τους γιους Λέβι Άλβες ΜακΚόναχι (7 Ιουλίου 2008) και Λίβινγκστον Άλβες ΜακΚόναχι (28 Δεκεμβρίου 2012) και την κόρη Βίντα Άλβες ΜακΚόναχι (3 Ιανουαρίου 2010).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ