Νίκος Αναδιώτης: Κορμάρα & Ευρωβουλευτάρα – Το μοντέλο, ηθοποιός & γυμναστής με το άψογο style & τις ακραίες θρησκόληπτες ιδέες (φωτό)

Ο νέος ευρωβουλευτής της Νίκης.

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι Έλληνας ηθοποιός, μοντέλο και γυμναστής και πρόσφατα εξελέγη ευρωβουλευτής με το κόμμα «Νίκη». 

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αίγιο. 

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι πτυχιούχος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με σπουδές στη Φυσικοθεραπεία στο ΑΤΕΙ Πάτρας.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Αναδιώτης για την ομοφυλοφιλία: «Είναι ξεκάθαρα αμαρτία» - Αντίθετος ο ηθοποιός με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (βίντεο)

Έχει εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης, με συμμετοχές σε σήριαλ όπως «Βασιλιάδες», «Αν ήμουν πλούσιος» και «Τα πέντε κλειδιά». 

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι παντρεμένος εδώ και 11 χρόνια με την Πατρινή Βίκυ Σταματοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά και πλέον ζουν όλοι μαζί στο Αίγιο, όπου ο γυμναστής έχει ανοίξει το δικό του γυμναστήριο.

Συστρατεύτηκε στον αγώνα της «Νίκης» για τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας, της πίστης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που αξίζει να ξαναλάμψουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμα: Politico: Νέα Μελόνι η Λατινοπούλου – Πως η Ελλάδα στέλνει τη μιμήτριά της και ένα μοντέλο-γυμναστή στο Στρασβούργο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ