Ιωάννα Φουρέιρα: Η αδελφή της τραγουδίστριας έγινε η νονά του μικρού Ερμή – Το υπέροχο σμαραγδί φόρεμα & το τρυφερό της μήνυμα

«Λουλούδι μου σε αγαπάω άπειρα! Δίπλα σου για πάντα».

To Σάββατο η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν το Σάββατο βάφτισαν τον γιό τους, τον μικρό Ερμή.

Νονά του γιού της τραγουδίστριας ήταν η αδελφή της η Ιωάννα.

Η Ιωάννα μοιράστηκε στιγμιότυπα, γράφοντας: «Λουλούδι μου σε αγαπάω άπειρα! Δίπλα σου για πάντα».

Ελένη Φουρέιρα, αδερφή

Η αδελφή της Φουρέιρα επέλεξε για τη βάφτιση του ανιψιού της ένα maxi  εντυπωσιακό σμαραγδί φόρεμα και είχε πιάσει τα μαλλιά της σε ένα πολύ κλασάτο κότσο.

Ελένη Φουρέιρα, αδερφή

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Η μαγική βάφτιση του γιου τους στο Σούνιο – Μπλε αγγελικός στολισμός & φώτα που σχηματίζουν το όνομα του μικρού Ερμή (φωτό)

Μετά την τελετή όμως, ακολούθησε πάρτι στο «Island» στο οποίο βρέθηκαν ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και ο επιχειρηματίας, Χρύσανθος Πανάς, ο Παντελής Τουτουντζής και η Χριστίνα Σάλτη.

Να σημειώθεί ότι  Ελένη Φουρέιρα έχει ιδιαίτερο δέσιμο με την οικογένειά της και τις αδελφές της που βρίσκονται πάντα και σε κάθε ευκαιρία στο πλευρό της. 

Πολύ πρόσφατα, όταν έγινε η βράβευση για τον διαμαντένιο δίσκο εκεί βρίσκονταν ο πατέρας της και φυσικά οι αδελφές της. Η μόνη που έλειπε ήταν η μητέρα της που βρισκόταν στο σπίτι με τον μικρό Ερμή.

Ιωάννα Φουρεϊράι-Μαργαρίτα Φουρεϊράι 

Ελένη και Ιωάννα έχουν μια ακόμη αδελφή την Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της τραγουδίστριας και η ίδια πολλές φορές έχει αναφέρει και της έχει ευχηθεί δημόσια.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα: Η «τρελή» αντίδραση της τραγουδίστριας για το τραγούδι της Κύπρου & την Silia Kapsis – Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ