Coldplay: Το συγκρότημα καλεί τους fans στα γυρίσματα του νέου τους βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο – Μην το χάσετε! (φωτό)

"Ελάτε στην Οδό Μιρτσιέφκυ 29 Αθήνα, 17:00 με 23:00", γράφουν!

Το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ ήταν απλά μαγικό!

Οι Coldplay μάγεψαν τους Έλληνες και μαγευτήκαν και αυτοί από την Ελλάδα.

Οι συναυλίες τους ήταν sold out και συνολικά 120.000 άτομα τους παρακολούθησαν.

Τώρα καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στα γυρίσματα του νέου τους βίντεοκλιπ στο Ηρώδειο.

Το «ευχαριστώ» των Coldplay για τα δύο «μυθικά βράδια»

Σε ανάρτησή τους στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media, οι Coldplay έγραψαν: «Ελλάδα σε ευχαριστούμε για τα δύο μυθικά βράδια, στο εκπληκτικό Ολυμπιακό Στάδιο».

Διαβάστε ακόμα: Ντέμης Νικολαΐδης: Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του Αλεξάνδρα & την κόρη του, Μελίνα – Διασκέδασαν όλοι μαζί στους Coldplay (φωτό)

Κάλεσμα στα γυρίσματα του νέου τους βιντεοκλίπ

Και σαν να μην έφταναν αυτά, σήμερα το διάσημο συγκρότημα πρόκειται να γυρίσει ένα νέο βίντεοκλιπ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο και καλεί όσους θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτό.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή τους στα social media, έγραψαν:

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού βίντεο. Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην Οδό Μιρτσιέφκυ 29 Αθήνα, 17:00 με 23:00. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε όχι άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι τσάντες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξή μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

Διαβάστε ακόμα: Coldplay night: Οι Έλληνες celebrities ξετρελαμένοι – Σία Κοσιώνη, Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Γκαγκάκη, Χριστίνα Μπόμπα & Μαρίνα Βερνίκου (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ