Αγίου Πνεύματος στη μοναδική Σαντορίνη - Το απόλυτο ταξίδι με τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα & την καλύτερη θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου !

Αφεθείτε στη μαγεία!

4 μέρες αεροπορικώς σε Σαντορίνη - Φηρά - Οία - Προφήτης Ηλίας - Πύργος - Εμπορείο - Αρχαιολογικός χώρος Ακρωτηρίου - Περίσσα – Οινοποιείο - Κρουαζιέρα Παλιά και Νέα Καμένη - Περίσα - Περίβολο. Διαμονή σε ξονοδοχείο 4* πρωινό καθημερινά σε μπουφέ.  

Αν θέλετε να βιώσετε την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, επιλέξτε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, Manessis και Σαντορίνη το νησί που αποτελεί μαγνήτη για χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η εορτή του Αγίου Πνεύματος μάλιστα, στην αρχή του καλοκαιριού, πριν αρχίσει να δημιουργείται η μεγάλη κίνηση, ίσως να είναι και μη πιο ιδανική εποχή για να απολαύσετε το νησί, όπως εσείς επιθυμείτε.

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο στα Φηρά και την Οία να νιώσει τον διεθνή κοσμοπολίτικο αέρα του νησιού, θαυμάστε τη μοναδική σε όλο τον κόσμο αρχιτεκτονική με τα υπόσκαφα σπίτια, απολαύστε από την Καλντέρα την καλύτερη θέα που είχατε ποτέ στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και κολυμπήστε στις φημισμένες παραλίες της Περίσας και του Περιβόλου.

Το ταξίδι σας γίνεται ακόμα πιο πλούσιο με μια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, όπως και μια επίσκεψη σε ένα από φημισμένα τα οινοποιεία του νησιού, καθώς και μια κρουαζιέρα στα νησιά Παλαιά και νέα Καμένη για να βρεθείτε κοντά στον κρατήρα του Ηφαιστείου.

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ΜΕΡΑ
AΘΗΝΑ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΦΗΡΑ - ΟΙΑ
Συγκέντρωση   στο αεροδρόμιο  Ελ. Βενιζέλος  όπου ακολουθεί η πτήση μας  ώρα  10.00  με  άφιξη  στη Σαντορίνη στις 10.55.  Μεταφορά και ελεύθερος  χρόνος για  μία  πρώτη γνωριμία  με το κέντρο  του νησιού, τα Φηρά. Περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια και απολαύστε την μοναδική θέα της καλντέρας Το μεσημέρι , θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση στα δωμάτια. Το  απόγευμα επίσκεψη  στην μοναδική Οία , όπου θα απολαύσουμε  τις  βόλτες μας στα στενά  καλντερίμια του χωριού . Το ηλιοβασίλεμα  θα μας  μείνει αξέχαστο  από το έντονο κόκκινο - πορτοκαλί   χρώμα του ουρανού . Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο ILIADA-ODYSSEAS 4*. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ - ΕΜΠΟΡΕΙΟ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ
Πρωινό στο   ξενοδοχείο  και ακολουθεί εκδρομή. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε τον  Προφήτη Ηλία , τον παραδοσιακό οικισμό Πύργος , τον παραδοσιακό οικισμό στο Εμπορείο και τον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι . Στην συνέχεια θα ξεναγηθούμε σε γνωστό οινοποιείο του νησιού και θα  δοκιμάσουμε τα  μοναδικά  κρασιά παραγωγής του. Αργά το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα ή την παραλία(100 μέτρα από το ξενοδοχείο μας).Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΜΕΝΗ
Πρωινό   στο  ξενοδοχείο  και  αναχώρηση 09.30 για   την κρουαζιέρα  στην  Παλιά και Νέα Καμένη 10.30-13.30 (προαιρετικά) . Θα φτάσουμε  στο  ηφαίστειο με  εκδρομικά  καΐκια θα  δούμε τον κρατήρα του ηφαιστείου,  από  όπου βγαίνουν  θειάφι  και ζεστός αέρας και θα κάνουμε την βουτιά μας στα ζεστά νερά .Το μεσημέρι , θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος στα Φηρά.για να απολαύσετε τον καφέ και το φαγητό σας . Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο για ξεκούραση . Διανυκτέρευση.

Δείτε ακόμη:Αγίου Πνεύματος στη Σκύρο - Το «Κυκλαδονήσι που ξεστράτισε» - Απολαύστε βόλτες στη Χώρα & το γύρο του νησιού !

4η ΜΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΑ - ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο  ξενοδοχείο , ελεύθερη ημέρα για μπάνιο και φαγητό στην Παραλία της Περίσας και του Περιβόλου.. Αναχώρηση ώρα 15.45 για  το  αεροδρόμιο όπου ακολουθεί η πτήση μας στις 18.15 για την Αθήνα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ