Βίντεο -ντοκουμέντο: Η 11χρονη Βασιλική πριν μπει στο αυτοκίνητο του θείου της - Τη σκότωσε με κατσαβίδι & την πέταξε – Πήγε στην οικογένεια για... συμπαράσταση (βίντεο)

Κυνικός ο καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο

Σοκαρισμένη η κοινωνία από τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο. Η Η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής θα δώσει απαντήσεις για το πώς αλλά και πότε δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της στον Πύργο Ηλείας.

Ο ιατροδικαστής θα εξετάσεις το ενδεχόμενο βιασμού ή απόπειρας βιασμού του κοριτσιού.

Ο 37χρονος ομολόγησε την πράξη του όμως δεν ανέφερε τα κίνητρα. Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψή του από το βίντεο που δείχνει το κορίτσι να μπαίνει στο αυτοκίνητο του θείου της. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Ο θείος του κοριτσιού ήταν γνωστός στις αρχές, είχε καταδικαστεί για βιασμό στο παρελθόν αλλά ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ομολόγησε ο θείος της 11χρονης

Ο ίδιος φέρεται ναι μεν να ομολόγησε την πράξη του και να οδήγησε τις Αρχές στο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο κορμάκι του παιδιού με τραύματα από κατσαβίδι στο λαιμό, ωστόσο, δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το τί ήταν αυτό που τον οδήγησε στον φόνο της ίδιας της ανιψιάς του. 

Παρίστανε τον ανήσυχο και κοινοποίησε amber alert

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει την οικογένεια της 11χρονης, αλλά και τις Αρχές, παρίστανε τον ανήσυχο και εκλιπαρούσε για βοήθεια, κοινοποιώντας μάλιστα ακόμα και το amber alert που είχε εκδοθεί για το παιδί.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το όχημα του, και όταν αυτό ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές και συγκεκριμένα όταν οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι ο 37χρονος ήταν σεσημασμένος και ειδικά για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης, τον έθεσαν αμέσως ως τον πρώτο και βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση του παιδιού, προχωρώντας αρχικά στην προσαγωγή του.


Ελεύθερος με όρους για βιασμό 14χρονης 

Ο 37χρονος, αν και το 2020 είχε καταδικαστεί για 9 χρόνια για τον βιασμό 14χρονης το 2017 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζάκυνθου, δεν μπήκε ποτέ φυλακή, καθώς είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ