Φωτεινή Βελεσιώτου: «Ξεκίνησα να τραγουδάω, όταν αποφάσισα να βγω σύνταξη – Ήμουν 24 χρόνια δασκάλα» (βίντεο)

Η γνωστή ερμηνεύτρια αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The tonight show" ήταν η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά της και για την παιδική της ηλικία.

«Τραγουδάω 40 χρόνια, με γνωρίσατε τα τελευταία χρόνια γιατί δεν με ήξερα και εγώ. Ήμουν δασκάλα για 24 χρόνια, ήταν τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου. Όταν ασχολείσαι με τα παιδιά έχεις μόνο να πάρεις», είπε αρχικά η Φωτεινή Βελεσιώτου.


Σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια ανέφερε: «Τραγoυδούσα σε μικρούς χώρους, 30-50 ανθρώπων. Αυτοί με ήξεραν. Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου ως δασκάλα για το τραγούδι. Ξεκίνησα να τραγουδάω επαγγελματικά όταν αποφάσισα να βγω στη σύνταξη».


Και πρόσθεσε: «Το 2004 έκανα τον πρώτο μου δίσκο, δεν πήγε καλά. Δεν απογοητεύτηκα, δεν ήταν αυτοσκοπός μου το τραγούδι, να κάνω καριέρα σαν τραγουδίστρια. Τραγουδούσα κάθε Παρασκευή στο “Καφωδείο Ελληνικό” με άκουσε ο Γιώργος Καζαντζής και μου είχε τις “Μέλισσες” και με έβγαλε από την ησυχία μου. Μου αρέσει να τραγουδάω, ο πρώην άνδρας μου μού είπε την ατάκα “εσύ Φωτεινή είσαι ικανή να πας να πληρώσεις για να τραγουδάς”, ήξερε την τρέλα μου».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι Ελληνίδα εκπαιδευτικός και τραγουδίστρια, η οποία διακρίνεται στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες όπως τον Γιώργο Νταλάρα, Αρλέτα, Ελεονώρα Ζουγανέλη και άλλους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ