Δημήτρης Παπανικολάου: Επέτειος γάμου για τον πρώην μπασκετμπολίστα - "20 χρόνια με τις ανηφόρες & τις κατηφόρες μας - Μαζί για πάντα!"

Παντρεύτηκε σαν σήμερα με την καλή του, Έλια Παπαηλίου

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τον Δημήτρη Παπανικολάου, καθώς γιορτάζει την επέτειο γάμου του!

Ο πρώην μπασκετμπολίστας συμπληρώνει 20 χρόνια κοινής πορείας με την αγαπημένη του, Έλια Παπαηλίου.

Μέσα από το instagram μοιράστηκε με τους 21, 6 χιλιάδες ακολούθους ένα ενσταντανέ από την ευτυχισμένη ημέρα του γάμου του, στο οποίο πρωταγωνιστεί εκείνος ντυμένος γαμπρός αγκαλιά με την νυφούλα του.

"11 Ιουνίου 2004 - 11 Ιουνίου 2024.

20 χρόνια με τις ανηφόρες μας τις κατηφόρες μας, τις πτώσεις μας, τις επανακάμψεις μας, τα λάθη μας και τα σωστά μας, τις αγωνίες μας και τον αγώνα μας.

Επειδή όμως θα δουν το πόστ και ζευγάρια που αποφάσισαν να διαβούν χωριστούς δρόμους, το μεγαλύτερο μας <παράσημο> δεν είναι ότι είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια.

Το μεγαλύτερο μας <παράσημο> ως τώρα, είναι που έχουμε καταλάβει ότι το Παιδί δεν ανήκει σε κανένα γονέα.
Οι γονείς ανήκουν στο παιδί και τους έχει ανάγκη και τους 2.

Και μπορεί στην συγκεκριμένη περίπτωση να εισπράτει τα εύσημα ο πατέρας επειδή βγήκε μπροστά, αλλά ο θεμέλιος λίθος και ο αφανής ήρωας είναι η μητέρα.

Να είμαστε και να είσαστε όλοι καλά", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Αμέσως, η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να του στέλνει τρυφερές ευχές για την επέτειο του.

Παράλληλα, και η σύζυγος του, Έλια Παπαηλίου ανέβασε δύο στιγμιότυπα, ένα throwback κι ένα από το παρόν 20 χρόνια μετά.

"Μαζί για πάντα!!!❤️❤️❤️ #20 χρόνια επέτειος!!! Στα επόμενα 20!!!🥂 @papanikolaou_dim", έγραψε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι, ο Δημήτρης Παπανικολάου είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες μπασκετμπολίστες και ο μοναδικός που κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει κατακτήσει δύο φορές το triple crown (Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα και κύπελλο).

Ο 47χρονος έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για το σύνδρομο Άσπεργκερ με το οποίο έχει διαγνωσθεί τόσο εκείνος αλλά και η 18χρονη κόρη του, Άρια Παπανικολάου.

instagram @papanikolaou_dim

Για το πως έμαθε ο ίδιος ότι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού ο Δημήτρης Παπανικολάου είχε εξομολογηθεί στο Πρωινό: «Για μένα, ότι είμαι αυτιστικός το είπε στη γυναίκα μου ο ψυχίατρος που πηγαίναμε για συμβουλευτική για χάρη της κόρης μου. Μέχρι τότε έλεγα όχι στη γυναίκα μου στις πολλές εξόδους με πολύ κόσμο και εκείνη το έπαιρνε ως απόρριψη. Κάποια στιγμή λοιπόν, ο ψυχίατρος της είπε «μην τον παρεξηγείς, είναι πιο μοναχικός, δε θέλει πολύ κόσμο γιατί έχει στοιχεία Άσπεργκερ», έτσι ήρθε και η ησυχία στο σπίτι. Ήρθε η αποδοχή και η κατανόηση».

H κόρη του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Παπανικολάου, Άρια, βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού

Η Άρια γνωρίζει Ιαπωνικά και αγαπά τη ζωγραφική, δηλώνοντας περήφανη γι΄αυτό.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινητική, αλλά και μαχητική η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανικολάου: Δείτε βίντεο με την κόρη του μπασκετμπολίστα να δίνει ένα «δυνατό» μήνυμα για τον αυτισμό, με τον οποίο έχει διαγνωστεί

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Παπανικολάου: Πώς ο πρώην μπασκετμπολίστας έσωσε νεαρό με αυτισμό που έπαθε κρίση μέσα στον δρόμο - " Δυστυχώς δεν σταματούσε κανένας"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ