Στέφανος Τσιτσιπάς για Πάουλα Μπαντόσα μετά την κριτική της μητέρας του: «Έχει πολλή αυτοπεποίθηση – Είμαστε φανταστικά» (βίντεο)

«Οι φήμες για χωρισμό έχουν διαψευστεί εδώ και καιρό», συμπλήρωσε

κάμερα του Ant1 πέτυχε τον Στέφανο Τσιτσιπά και την σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο ταλαντούχος τενίστας έκανε την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τα σχόλια της μητέρας του, Τζούλιας Σαλνίκοβα Αποστόλη, για την Ισπανίδα τενίστρια.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά είχε πει για την Πάουλα Μπαντόσα ότι «είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση» προσθέτοντας ότι «δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση.

«Δεν είναι αλήθεια αυτό. Η κυρία Μπαντόσα έχει πολλή αυτοπεποίθηση» ήταν η κοφτή απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 κατά την άφιξή του με την Ισπανίδα τενίστρια για διακοπές στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε και να είναι καλά στη σχέση του με την Μπαντόσα και απάντησε «φυσικά όλα είναι καλά, είμαστε φανταστικά. Το ίδιο λέει και η Μπαντόσα» ρωτώντας στη συνέχεια γελώντας στα αγγλικά «είσαι καλά,ε;».


Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Τσιτσιπάς για την Paola Badosa: «Είμαστε ξανά μαζί» - «Θα έλεγα ότι εγώ δεν το διαχειρίστηκα καλά» (φωτό)

Αφού είπε, δε, ότι «οι φήμες για χωρισμό έχουν διαψευστεί εδώ και καιρό», αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να μείνει για μια εβδομάδα στην Ελλάδα με τη σύντροφό του καθώς, όπως είπε, «δεν έχω την ευκαιρία να έρχομαι συχνά εδώ».

Οι δηλώσεις της μητέρας του Στέφανου Τσιτσιπά που συζητήθηκαν


Πριν από λίγες ημέρες η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Ισπανίδα τενίστρια. 

Διαβάστε ακόμα: Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά για Πάουλα Μπαντόσα: «Κανείς δεν με ρώτησε για την επανένωση - Είναι κορίτσι χωρίς πολλή αυτοπεποίθηση» (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ