Emilia Clarke: «Φοβόμουν ότι θα πεθάνω στα γυρίσματα του Game of Thrones» - «Είναι αξιοσημείωτο ότι μπορώ να μιλάω τώρα» (φωτό)

Η Emilia Clarke αποκαλύπτει στο περιοδικό Big Issue τις τρομακτικές σκέψεις που έκανε όταν είχε πάθει τα 2 ανευρύσματα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Emilia Clarke, η οποία έγινε πολύ γνωστή για τον ρόλο της στην σειρά «Game of Thrones», ως Daenerys Targaryen μιλά για την καριέρα της και για τα ανευρύσματα τα οποία υπέστη.

Η 37χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει το 2019 για τα ανευρύσματα αλλά και την επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο και της έσωσε τη ζωή. 

"Το ποσοστό του εγκεφάλου μου που δεν είναι πλέον αξιοποιήσιμο -είναι αξιοσημείωτο ότι μπορώ να μιλάω, μερικές φορές εύγλωττα, και ζω τη ζωή μου εντελώς φυσιολογικά χωρίς καμία συνέπεια. Είμαι στο πολύ μικρό, μικρό ποσοστό ανθρώπων που μπορούν να επιβιώσουν από αυτό".

Σήμερα, που έχει περάσει αρκετός καιρός από το πρόβλημα που αντιμετώπισε, η Emilia Clarke αποκαλύπτει στο περιοδικό Big Issue τις τρομακτικές σκέψεις που έκανε τότε.

"Όταν έχεις εγκεφαλικό ανεύρυσμα αλλάζει την αίσθηση που έχεις για τον εαυτό σου σε τόσο δραματικό βαθμό, όλες οι ανασφάλειες που έχεις για τη δουλειά σου πολλαπλασιάζονται σε μία νύχτα" αναφέρει σε συνέντευξή της στο Big Issue. "Ο πρώτος φόνος που όλοι έχουμε είναι: 'Θεέ μου, θα απολυθώ; Θα απολυθώ επειδή πιστεύουν ότι δεν είμαι ικανή να ολοκληρώσω τη δουλειά;'"

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βραβεύει την ταλαντούχα ηθοποιό Εμίλια Κλαρκ – Μαζί με την μητέρα της ίδρυσε φιλανθρωπική οργάνωση για τα άτομα με εγκεφαλικές κακώσεις (φωτό)

Το πιο έντονο συναίσθημα που νιώθει κάποιος με εγκεφαλικό ανεύρυσμα

Η Emilia Clarke φοβόταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και για τη ζωή της. "Λοιπόν, αν πρόκειται να πεθάνω, καλύτερα να πεθάνω ζωντανά στην τηλεόραση" πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, η ηθοποιός αναζητά ανθρώπους που υποφέρουν από την ίδια συνθήκη. "Έχοντας μία χρόνια κατάσταση που μειώνει την αυτοπεποίθησή σου σε αυτό το ένα πράγμα που νιώθεις ότι είναι ο λόγος για να ζεις είναι τόσο αποδυναμωτικό και σε κάνει να νιώθεις μοναξιά" υποστηρίζει η Emilia Clarke. "Ένα από τα πιο έντονα συναισθήματα που έχω νιώσει με την εγκεφαλική βλάβη, είναι βαθιά μοναξιά. Αυτό είναι που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε".

Διαβάστε ακόμα: Κατάθεση ψυχής από την Εμιλία Κλαρκ: "Δεν φοβόμουν τον θάνατο, αλλά ότι θα με απολύσουν!" - "Δεν ενέδωσα σε κανένα συναίσθημα του Γιατί εγώ;"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ