Μαρία Αναστασοπούλου: Πως αντέδρασε σε ερώτηση για τη συνεργασία της με τον ANT1 – «Πού τα ξέρετε όλα αυτά; » - «Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα» (βίντεο)

Οι φήμες είναι πολλές για τις μετακινήσεις των παρουσιαστών...

Περίοδος αναταραχών και αλλαγών για την τηλεόραση και όλοι αναρωτιόμαστε ποιος θα πάει πού και τι θα κάνει.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ρωτήθηκε από ρεπόρτερ για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς οι φήμες που κυκλοφορούν είναι πολλές.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε στη Μαρία Αναστασοπούλου: «Ξέραμε ότι ήσασταν σε συζητήσεις με τον ANT1, τελικά όμως δεν ευδοκίμησαν» με τη Μαρία Αναστασοπούλου να αντιδρά: «Πού το ξέρετε εσείς αυτό;».

Δείτε το βίντεο


Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε 73 ετών: Γενέθλια για τον δημοσιογράφο της μακροβιότερης πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της TV – Με λύρα, κρητικό σαρίκι και εφημερίδα (βίντεο)

Στην πορεία, η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, δεν μπορώ να πω τίποτα. Περιμένω και εγώ την στιγμή που θα μιλήσουμε πιο ανοιχτά».

Όσο για τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και στο καθημερινό πρόγραμμα, η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε: «Πού τα ξέρετε όλα αυτά; Ευχαριστώ πάρα πολύ» χωρίς να δώσει απαντήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Παπαδάκης – Μαρία Αναστασοπούλου: Το «ζευγάρι» παίρνει τηλεοπτικό διαζύγιο – Ποιες είναι οι προτάσεις για την δημοσιογράφο; (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ