Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιορτάζει τα γενέθλια της μικρής της κόρης – Σαν διδυμάκια είναι με τα floral looks τους (φωτό & βίντεο)

"Πάντα να είσαι αυτό το γλυκομίλητο και υπέροχο πλάσμα με τη μεγάλη καρδιά", έγραψε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιορτάζει τα γενέθλια της κορούλα της, της Μαίρης, η οποία γίνεται 10 ετών.

«Αυτή η Τρίτη είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή. Να μας ζήσουν οι εορτάζοντες. Να χαίρομαι την Μαίρη μου, η οποία σαν σήμερα γεννήθηκε, τη γέννησα. Έγινε 10 ετών! Είχαμε εκπομπή, γύρισα στο σπίτι πτώμα και λέω ας κοιμηθώ, κοιμήθηκα τρεις ώρες, ξύπνησα και έσπασαν τα νερά. Να σε χαίρομαι, σε αγαπώ. Να είσαι πάντα αυτό το γλυκομίλητο, ζουζουνιάρικο πλάσμα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ευχήθηκε στο κοριτσάκι της μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιορτάζει τα γενέθλια της κορούλα της, της Μαίρης, η οποία γίνεται 10 ετών.
«Αυτή η Τρίτη είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή. Να μας ζήσουν οι εορτάζοντες. Να χαίρομαι την Μαίρη μου, η οποία σαν σήμερα γεννήθηκε, τη γέννησα. Έγινε 10 ετών! Είχαμε εκπομπή, γύρισα στο σπίτι πτώμα και λέω ας κοιμηθώ, κοιμήθηκα τρεις ώρες, ξύπνησα και έσπασαν τα νερά. Να σε χαίρομαι, σε αγαπώ. Να είσαι πάντα αυτό το γλυκομίλητο, ζουζουνιάρικο πλάσμα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ευχήθηκε στο κοριτσάκι της μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Διαβάστε ακόμα: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δάκρυσε on air με τις ευχές των παιδιών της για τα γενέθλιά της – «Σε ευχαριστούμε για όλα - Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου» (βίντεο)

Λίγη ώρα μετά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε: "Σήμερα η Μαιρούλα μας γίνεται 10 χρονών… Πάντα να είσαι αυτό το γλυκομίλητο και υπέροχο πλάσμα με τη μεγάλη καρδιά".

Στις φωτογραφίες μαμά και κόρη φαίνονται να φορούν παρόμοιο print στα ρούχα τους και δείχνουν ευτυχισμένες.

Για την ιστορία η παρουσιάστρια, το 2011 παντρεύτηκε τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό.

Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τη Νάγια (γενν.1 Μαίου 2013), τη Μαίρη (γενν.11 Ιουνίου 2014) και τον Γιάννη-Εφραίμ (γενν.27 Απριλίου 2018).

Διαβάστε ακόμα: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει με υπέροχο ασύμμετρο μπεζ φόρεμα με κρόσσια – Το απόλυτο κομμάτι για το φετινό καλοκαίρι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ