5 έξυπνες λύσεις για τον χώρο κάτω από το coffee table - Σημείο "κλειδί" για αποθήκευση πραγματικών θησαυρών!

Ενισχύουν την οργάνωση και την ομορφιά του χώρου σας!

Εάν το coffee table σας στο σαλόνι διαθέτει ελεύθερο χώρο κάτω από αυτό, υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να τον αξιοποιήσετε και ταυτόχρονα να εμπλουτίσετε τη διακόσμησή σας.

Μην υποτιμάτε αυτόν τον φαινομενικά μικρό χώρο – μπορεί να γίνει ένα σημείο κλειδί για αποθήκευση πραγματικών θησαυρών που ενισχύουν την οργάνωση και την ομορφιά του χώρου σας.

Τοποθετήστε cozy μαξιλάρια.

Θα προσφέρουν μια φιλόξενη εμφάνιση κάνοντας το καθιστικό ακόμη πιο ζεστό. Αυτά τα μαξιλάρια δεν είναι μόνο καλαίσθητα, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για επιπλέον άνεση κατά τη διάρκεια κοινωνικών συναντήσεων, όπου οι φίλοι και η οικογένεια μπορεί να επιθυμούν να καθίσουν κάτω για μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

Μία επιπλέον "βιβλιοθήκη"

Μεταμορφώστε τον χώρο κάτω από το coffee table σας σε μία γοητευτική "μίνι βιβλιοθήκη"! Mε τον τρόπο αυτό θα έχετε πάντα κοντά σας κάτι ενδιαφέρον να διαβάσετε καθώς χαλαρώνετε στον καναπέ, προσθέτοντας μια ζεστή και σοφιστικέ ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Βολικά πουφ

Το να αποθηκεύσετε δύο-τρία πουφ (αναλόγως πόσα χωράνε) κάτω από το coffee table είναι μία πολύ καλή ιδέα ιδίως αν το καθιστικό σας είναι μικρό και χρειάζεστε μερικά ακόμα «καθίσματα» για να χρησιμοποιείτε όταν έχετε κόσμο στο σπίτι σας.

Ακόμη ένα τραπέζι

Ένα ακόμα πιο μικρό τραπεζάκι κάτω από το μεγαλύτερο σίγουρα είναι αρκετά χρήσιμο ιδίως αν ο χώρος είναι περιορισμένος. Με αυτόν τον τρόο θα μπορείτε να τα μετακινείτε όπου σας εξυπηρετεί και επιπλέον δεν θα δείχνουν ογκώδη.

Δημιουργήστε αποθηκευτικό χώρο με στιλάτα καλάθια

Αυτό που επίσης μπορείτε να βάλετε κάτω από το coffee table είναι ένα ή περισσότερα στιλάτα καλάθια. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και μια υπέροχη διακοσμητική πρόταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ