Ο Κέβιν Σπέισι ξεσπά σε κλάματα μετά την αθώωση του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις: «Άπλωνα το χέρι μου» (βίντεο)

Ένα χρόνο μετά μίλησε δημόσια στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν

Ο Κέβιν Σπέισι παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αθώωση του για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος του, στον Πιρς Μόργκαν.

Πέρυσι, ο ηθοποιός κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον τεσσάρων ανδρών μεταξύ 2001 και 2013 μετά από δίκη στο Λονδίνο, και το 2022 ένα αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε ακόμη μια αγωγή για σεξουαλική επίθεση.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν «έχει ξεπεράσει τα όρια» και εξήγησε ότι: «Άπλωνα παραπάνω το χέρι μου. Μπορεί να άγγιζα κάποιον σεξουαλικά με έναν τρόπο που δεν κατανοούσα εκείνη τη στιγμή ότι ο άλλος δεν επιθυμούσε!».

Ωστόσο, σε ερώτηση αν η συμπεριφορά του ήταν εγκληματική ο ίδιος απάντησε ότι «ήταν ευγενικός με τους ανθρώπους»: «Θες να δεις αν είσαι ευγενικός, θες να δεις αν θα ανταποκριθούν θετικά».

Ο Μόργκαν τον ρώτησε: «Θα έλεγες ότι όλα αυτά ήταν συναινετικά ή ήταν μια προσπάθεια αποπλάνησης; Αν σε απωθήσουν τότε εξ ορισμού γίνεται μάλλον μη συναινετικό».

Με τον Σπέισι να απαντά: «Θα πρέπει να ενημερώσουν ότι δεν θέλουν, για να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι συναινετικό και να σταματήσει».

Τόνισε πως η συμπεριφορά του ήταν «κακή, κακή, κακή».

Αναφέρθηκε, δε, και στο ντοκιμαντέρ Spacey Unmasked λέγοντας πως έχει «ανώνυμους και μη συγκεκριμένους» ισχυρισμούς και το χαρακτήρισε «μονόπλευρο», μια «απελπισμένη προσπάθεια για τηλεθέαση».

Η άσχημη οικονομική κατάσταση

«Που μένεις τώρα;», τον ρώτησε κάποια στιγμή ο Μόργκαν, με τον διάσημο ηθοποιό να απαντά: «Είναι περίεργο που ρωτάς κάτι τέτοιο γιατί το σπίτι που έμενα κατάσχεται και βγαίνει σε πλειστηριασμό. Έτσι, πρέπει να πάω πίσω στη Βαλτιμόρη και να πάρω όλα μου τα πράγματα. Άρα η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι: δεν είμαι σίγουρος που θα μείνω τώρα».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός κρίθηκε αθώος για τις εννέα κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και σεξουαλικής επαφής δίχως συναίνεση με 4 άνδρες.

Αφού άρχισαν να γίνονται γνωστές οι σε βάρος του καταγγελίες, απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είχε απολυθεί και από την επιτυχημένη σειρά του Netflix «House of Cards», στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ