Μαρτυρικός ο θάνατος της 11χρονης Βασιλικής: «Την έσερνε στις καλαμιές» - «Ξεψύχησε στα τριφύλλια, μπρούμυτα» - «Την κατέσφαξε με το κατσαβίδι» - Τι λέει ο Στ. Μπαλάσκας (βίντεο)

Τα τελευταία λεπτά της ζωής της 11χρονης Βασιλικής ήταν μαρτυρικά

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τι τελευταία λεπτά της 11χρονης Βασιλικής που δολοφόνησε ο 37χρονος θείος της στην προσπάθειά του να τη βιάσει 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο 37χρονος φέρεται να προσπαθούσε να κρύψει τη σορό της ανήλικης και την έσερνε στις καλαμιές καθώς στο πρόσωπό της βρέθηκαν χώματα.

Για τη δολοφονία της 11χρονης μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος τόνισε αναφερόμενος στον δράστη του εγκλήματος: «Την είχε “λοκάρει” τη μικρή. Τη γυρόφερνε με το αυτοκίνητο, υπάρχουν 4 βίντεο τα οποία το καταδεικνύουν αυτό, και στο τέλος την έβαλε μέσα.

Αρνήθηκε τις ορέξεις του και, όπως δηλώνει ο ίδιος, θα τον “έδινε”. Και την κατέσφαξε με το κατσαβίδι».

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπούν οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής: «Γιατί το έκανες αυτό στο κοριτσάκι μου» - «Θέλει σκότωμα», λέει ο αδερφός του 37χρονου (βίντεο)

«Το παιδάκι ξεψύχησε πάνω στα τριφύλλια και ήταν μπρούμυτα»

«Όταν το παιδάκι ξεψύχησε πάνω στα τριφύλλια, ήταν μπρούμυτα γιατί βρέθηκαν στο στόμα του και στο πρόσωπο χώματα. Το έπιασε από τα πόδια αυτό το βρομερό κτήνος, το τέρας, και το τράβαγε και το έσερνε στις καλαμιές μπρούμυτα. Για να το αφήσει, να το κρύψει», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η μητέρα ψυλλιάστηκε κάποια στιγμή, γιατί είπε ότι αυτός δεν είχε έρθει ποτέ χωρίς τη γυναίκα του στο σπίτι. Και ξαφνικά τον είδαμε στο σπίτι. Κάπου ψυλλιάστηκε λίγο. Είναι μια πολύ καλή οικογένεια, ο μπαμπάς όλη μέρα στα χωράφια, η μαμά ασχολείται με τα παιδάκια», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη! «Θα το πω στους γονείς μου» είπε η 11χρονη στον θείο της όταν προσπάθησε να τη βιάσει – Την σκότωσε για να μην τον μαρτυρήσει (βίντεο)

Γιατί ήταν έξω με αναστολή

Αναφερόμενος στο ότι ο 37χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής υπογράμμισε: «Δεν αναφέρουν το σκεπτικό μέσα και, το βασικότερο, δεν εγγράφεται καν η πρόταση της εισαγγελέως. Είναι πειθαρχικά σοβαρά αυτά. Λένε ότι έλαβαν υπόψιν και οι τρεις δικαστίνες ότι τον χρειάζονται τα τέσσερα παιδιά του».

Και ο Σταύρος Μπαλάσκας συνέχισε: «Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν να φυλακιστεί. (…) Αντιεισαγγελέας συνταξιούχος του Αρείου Πάγου έκανε δηλώσεις εχθές και είπε “και οι κρίνοντες πρέπει να κρίνονται” και υπάρχει περίπτωση να δούμε να οδηγείται στη Δικαιοσύνη, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, και δικαστικός».


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ