Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Παρθένο - Προσοχή σε θέματα εργασίας, σπουδών & υγείας!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Το πρωί της Τετάρτης η Σελήνη θα προχωρήσει στην αναλυτική Παρθένο και θα στρέψει το ενδιαφέρον μας σε θέματα εργασίας, σπουδών και υγείας. Η Τετάρτη είναι μέρα Ερμή, η Σελήνη θα βρίσκεται σε ένα από τα δυο ζώδια που κυβερνά ο Ερμής την Παρθένο και ο Ερμής ο κυρίαρχος πλανήτης αφού συγκρούεται με τον Κρόνο στους Ιχθύς σε όψη τετραγώνου. Η όψη παραπέμπει σε δυσκολίες στην επικοινωνία, εμπόδια στις διαδρομές μας, μελαγχολική διάθεση ή τάση να βλέπουμε τα πράγματα ωμά και αυστηρά. Μπορεί κάποια είδηση ή πληροφορία να μας αναστατώσει ή να μας στενοχωρεί. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 19η μοίρα. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν θα έχουμε μια παραγωγική μέρα ή ότι δεν θα καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας όσα σχεδιάζουμε να κάνουμε.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να σας πιάνει λίγη εσωστρέφεια, να νιώθετε κουρασμένοι ή να έχετε περισσότερο άγχος για ό,τι καινούριο έχετε να ξεκινήσετε στο επόμενο διάστημα και να μην έχετε κέφια για πολλά. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχετε σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας αν δεν το θέλετε. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς! Ενδεχομένως να σας βγαίνει και μια κούραση μεγαλύτερη από υπερπροσπάθειες που μπορεί να κάνατε στο προηγούμενο διάστημα. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις και την οδήγηση και φυσικά να είστε πιο υπομονετικοί στις επαφές σας με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που μπορεί να δημιουργεί στρες, αλλά και θυμό εξαιτίας συμπεριφορών μέσα στο επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε με διπλωματία, αλλά ευθέως να το διαχειριστείτε. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή έναν συνεργάτη, είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Ακόμη ίσως μια ιδέα που θεωρείτε εσείς πολύ καλή να μην τυχαίνει της αποδοχής που περιμένατε. Ευτυχώς ό,τι κι αν συμβαίνει είναι παροδικό. Προσέξτε περισσότερο και σε οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύπτουν κάποια απρόοπτα τα οποία σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε αυτά που θέλετε. Την κούραση δεν θα τη γλιτώσετε, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός. Ο σκοπός είναι να κάνετε αυτό που επιθυμείτε κι ας ταλαιπωρηθείτε λίγο. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου επηρεάζεστε από το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Κρόνο στους Ιχθύς και θα πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας. Μη βιάζεστε όταν οδηγείτε για να πάτε κάπου και μη μεταφέρετε το άγχος που έχετε για δικά σας θέματα και στους άλλους αυτή τη μέρα. Ακόμη σήμερα ας είστε πιο προσεκτικοί και με αυτά που λέτε, γιατί μπορεί να το παρακάνετε και να έχετε συνέπειες, ειδικά αν πείτε κάτι επιπόλαια και χωρίς να το σκεφτείτε καλά. Ειδικά στον χώρο εργασίας καλύτερα να αποφύγετε τα πολλά αστεία για μια άλλη φορά που θα έχουν και οι άλλοι ίσως πιο ανάλαφρη διάθεση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ