Benedikte Thoustrup: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του κόμη Νικολάι της Δανίας - Μαζί σε κρουαζιέρα στα νησιά της Ιταλίας (φωτό)

Σε event του Giorgio Armani

Μία νεαρή καλλονή royal μαγνήτισε όλα τα βλέμματα σε λαμπερό event!

Ο λόγος για την Benedikte Thoustrup, σύντροφο του Κόμη Νικολάι της Δανίας.

O οίκος Armani, όπως κάθε χρόνο, ετοίμασε μια μίνι κρουαζιέρα στα νησιά της Ιταλίας με επίκεντρο τη Σαρδηνία όπου και διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους του διεθνούς τζετ σετ.

Στο Superyacht Regatta 2024 παρευρέθηκε και το ζευγάρι με όλα τα φλας των φωτογράφων να είναι στραμμένα επάνω στην 20χρονη.

Για την περίσταση η ξανθιά καλλονή επέλεξε ένα κομψό μακρύ sequin ζέρσει φόρεμα με μεγάλο άνοιγμα στο στήθος, σε μια ασημί μπλε απόχρωση.

Μία απίθανη δημιουργία που υπογράφει ο οίκος μόδας Giorgio Armani και κοστίζει $2,795.

Απογείωσε το φανταστικό της σύνολο με μία σικ μικρή τσάντα $2,400 κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, που κόστισαν $122.

Να σημειώσουμε ότι η 20χρονη Benedikte Thoustrup διατηρεί ενεργό λογαριασμό στα social media με 36,6 χιλιάδες ακολούθους.

Έχει αποφοιτήσει από το Copenhagen Business School.

Ποιος είναι ο κόμης Νικολάι της Δανίας

Η αυτού υψηλότης πρίγκιπας Νικολάι Γουλιέλμος Αλέξανδρος Φρειδερίκος όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1999 στην πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη και φέρει επίσης τον τίτλο του Κόμη του Monpezat. Η γιαγιά του είναι η βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας, και ο πατέρας του, πρίγκιπας Ιωακείμ ο μικρότερος γιος της.

Ο Νικολάι είναι καρπός του πρώτου γάμου του πρίγκιπα Ιωακείμ με την Αλεξάνδρα, Δούκισσα του Frederiksborg. Ο πρίγκιπας Νικολάι είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία εγγόνι της Βασίλισσας Μαργκρέτε και του συζύγου της, πρίγκιπα Χένρικ.

Έχει 3 μικρότερα αδέρφια: τον πρίγκιπα Φέλιξ, και τον πρίγκιπα Χένρικ και την πριγκίπισσα Αθηνά από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του με την πριγκίπισσα Μαρί.

Πήγε σχολείο στη σχολή Krebs στην Κοπεγχάγη, όπως και ο πατέρας του πριν από αυτόν και κατόπιν στη σχολή Herlufshom, όπου έλαβε την ανώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αποφοίτησε τον Αύγουστο του 2018.

Αφού τελείωσε το σχολείο γράφτηκε στη Στρατιωτική Ακαδημία του Βασιλικού Στρατού της Δανίας, με σκοπό να συμμετάσχει σε στρατιωτικό πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών. Εκείνη την εποχή, ο στόχος ήταν να γίνει αξιωματικός και να ακολουθήσει μια καριέρα στον στρατό.

Μετά από δύο μήνες εκπαίδευσης όμως ο πρίγκιπας Νικολάι συνειδητοποίησε ότι η στρατιωτική ζωή δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν ακριβώς και έτσι το 2019 ξεκίνησε να σπουδάζει  Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Copenhagen Business School.

Παράλληλα στις αρχές του 2018, ξεκίνησε το μόντελινγκ στον ελεύθερο χρόνο του. 

Τον Μάρτιο του 2023, ο Nikolai δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram για να προωθήσει την καριέρα του ως μοντέλο, αφού η γιαγιά του, η βασίλισσα Margrethe, του αφαίρεσε την ιδιότητα του “Η Αυτού/Αυτής Βασιλική Υψηλότητα”.

Πλέον, στα 24 του χρόνια σαρώνει στις πασαρέλες, ενώ στο βιογραφικό του έχουν προστεθεί δεκάδες φωτογραφίσεις σε περιοδικά και όχι μόνο.

Έχει χαράξει μία μοναδική καριέρα και όπως όλα δείχνουν ακόμη έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο του μόντελινγκ και της μόδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ