Oprah Winfrey: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Με στομαχική ίωση & αφυδάτωση αποκάλυψε φίλη της (βίντεο)

Όλα όσα είπε σχετικά με τη υγεία της παρουσιάστριας η Γκέιλ Κινγκ.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη η Όπρα Γουίνφρι, όπως αποκάλυψε η φίλη της δημοφιλούς παρουσιάστριας, Γκέιλ Κινγκ.

«Είχε στομαχική ίωση. Δεν θα γίνω πολύ παραστατική. Κατέληξε στο νοσοκομείο με αφυδάτωση, όπου έπρεπε να κάνει ενδοφλέβια. Ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Τώρα αναρρώνει και σύντομα θα είναι εντάξει», δήλωσε η Κινγκ.

«Ελπίζω να μην θυμώσει μαζί μου που μοιράζομαι αυτή τη λεπτομέρεια», συμπλήρωσε.

Η King, μαζί με άλλους παρουσιαστές, φιλοξενούσε τον συγγραφέα David Wroblewski για να συζητήσουν για το νέο του βιβλίο, Familiaris, το οποίο η Oprah είχε επιλέξει ως την τελευταία προσθήκη στη λέσχη βιβλίων της.

instagram @oprah

Οι προσπάθειες να αδυνατίσει

Πέρυσι οργίαζαν οι φήμες, ότι έπαιρνε το «Ozempic», το φάρμακο για τον διαβήτη που έχει γίνει μόδα στο Χόλιγουντ μεταξύ εκείνων που προσπαθούν να αδυνατίσουν.

«Τρώω το τελευταίο μου γεύμα στις 4 η ώρα, πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και χρησιμοποιώ τις αρχές Weight Watchers για τη μέτρηση πόντων», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Όσο για τα φάρμακα, είπε: «Είχα επίγνωση των φαρμάκων, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι είχα τη δύναμη της θέλησης να το κάνω. Δεν νιώθω πλέον έτσι».

Διαβάστε ακόμη: Oprah Winfrey ετών 70! Δισεκατομμυριούχος, διάσημη, η δημοσιογράφος που πέτυχε τα πάντα - Ξεκίνησε από τα καλλιστεία, οι μάχες που έδωσε (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ