Ο Μανόλο έγραψε ιστορία: «Ένιωσα ότι με ξεμάτιασε όλη η Ελλάδα» είπε ο Καραλής - Ξετρελάθηκε με το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό (βίντεο)

Εντυπωσιακός ο Εμμανουήλ Καραλή με 5μ. 87 έκανε ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ και πήρε αργυρό μετάλλιο

Τεράστια επιτυχία για τον Εμμανουήλ Καραλή που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο 24χρονος πρωταθλητής πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση και πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ 5,87μ. κατέκτησε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον ασυναγώνιστο Αρμάντ Ντουπλάντις (6.10μ. και συνεχίζει τις προσπάθειές του).

Το άλμα του αργυρού μεταλλίου


Ο Εμμανουήλ Καραλής, έδωσε συνέχεια στην ατάκα του μετά τον προκριματικό όταν ζήτησε από τη μητέρα του να τον ξεματιάξει, λέγοντας αστειευόμενος πως τελικά "τον ξεμάτιαξε όλη η Ελλάδα".

"Ένιωσα πως με ξεμάτιαξε όλη Ελλάδα και ευχαριστώ όλο τον κόσμο", ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα αθλητή. Και συνέχισε:

"Στον προκριματικό γύρισα το πόδι μου και αγωνίστηκα με πόνους. Πιστεύω πως σήμερα τα κατάφερα και έκανε μία πάρα πολύ ωραία εμφάνιση. Είμαι συγκινημένος γιατί δύο μέρες με το πόδι μου είχα πολύ άγχος και φοβόμουν. Αλλά όπως έχω ξαναπεί όταν φοράω το εθνόσημο το σώμα μου πηγαίνει μόνο του και κάνω τέτοιες επιδόσεις".


Διαβάστε ακόμα: «Χάλκινος» ο Εμμανούηλ Καραλής στη Γλασκώβη - Για πρώτη φορά σε βάθρο παγκοσμίου ο Έλληνας άλτης με 5,85μ. στο επί κοντώ (φωτό-βίντεο)

Ο Εμμανουήλ Καραλής δοκίμασε και στο 6,02, δείτε το άλμα του


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ