«Εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα» - «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του»: Σπάει τη σιωπή, η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής (βίντεο)

«Είχα πειστεί από τη δικηγόρο του ότι ήταν αθώος για την κατηγορία του βιασμού κι αυτό πίστευε όλο το χωριό», λέει η γυναίκα του καθ' ομολογία δράστη

Η σύζυγος του δράστη της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής μίλησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόσο για τον σύζυγό της και δράστη της δολοφονίας, όσο και για φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της, λίγη ώρα πριν την κηδεία της μικρής.

«Εμένα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Ήταν περίπου μία ώρα μετά την κηδεία, αλλά δεν ξέρω τι και πώς… Είχαν πάει εκεί δύο άτομα και έβαλαν τη φωτιά και καταστράφηκε όλο το μπροστινό μέρος», είπε η σύζυγος του δράση.

Διαβάστε ακόμα: Μαρτυρικός ο θάνατος της 11χρονης Βασιλικής: «Την έσερνε στις καλαμιές» - «Ξεψύχησε στα τριφύλλια, μπρούμυτα» - «Την κατέσφαξε με το κατσαβίδι» - Τι λέει ο Στ. Μπαλάσκας (βίντεο)

Εξήγησε ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμιά σχέση με τον σύζυγό της, αναφέροντας, «ποιος άνθρωπος θα ήθελε να έχει σχέση μαζί του; Πολλοί με κατηγορούν γι’ αυτό και μπορεί να έχουν και δίκιο να μην το κατάλαβα. Ναι, το γνώριζα (προφανώς για την κατηγορία βιασμού που τον βάραινε), αλλά όλοι πίστευαν, όλο το χωριό πίστευε, πως ήταν αθώος. Είχα πάρει τη δικηγόρο του και μου είπε όλα καλά. Στο Εφετείο θα αθωωθεί. Κι εκεί πείστηκα. Κανένα παιδάκι δεν αξίζει αυτό που έπαθε η Βασιλική. Με την Ιουλία είμαστε αδερφές, παιδικές φίλες. Τη θεωρούσα αδερφή μου και πάντα θα τη θεωρώ και θα ήθελα πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή με αυτό που περνάει να είμαι μαζί της».

Διαβάστε ακόμα: Σπάραξε η μάνα στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής: Σε λευκό φέρετρο το παιδί - Έβαλαν φωτιά και έκαψαν το σπίτι του δράστη (φωτό & βίντεο)

«Δεν θέλω να τον δω κι εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα. Για μένα δεν υπάρχει. Και μόνο που λένε “ο σύζυγός σου” με εξοργίζει. Έχω πει ήδη στα μεγάλα ότι δεν υπάρχει πλέον για αυτά, έχει πεθάνει, γιατί έκανε αυτό στη Βάσω μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.


Δείτε ακόμα: Αποκάλυψη! «Θα το πω στους γονείς μου» είπε η 11χρονη στον θείο της όταν προσπάθησε να τη βιάσει – Την σκότωσε για να μην τον μαρτυρήσει (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ