Οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ την άλλη μέρα των εκλογών: Ο πολλά υποσχόμενος Χάρης Δούκας, ο Μιχάλης Κατρίνης, οι γυναίκες Νάντια & Μιλένα αλλά και ο Παύλος Χρηστίδης (βίντεο)

8 υποψήφιοι για τη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ

Το γράψαμε και χθες τα... όργανα βαρούν στον ΠΑΣΟΚ, την επομένη των εκλογών με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να στέλνει επιστολή ζητώντας αλλαγή ηγεσίας χωρίς όμως να θέλει να είναι ο ίδιος διεκδικητής.

Εκ των υποστηρικτών του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ζητά επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή νέου αρχηγού φέτος και όχι του χρόνου όπως είναι προγραμματισμένο.

Διαβάστε ακόμα: «Βαρούν τα όργανα» στο ΠΑΣΟΚ – Κωνσταντινόπουλος: «Εκλογές αρχηγού από τη βάση έως το τέλος του 2024» - Η ανάρτηση Γερουλάνου για τα αποτελέσματα στην Αθήνα (βίντεο)

Ενοχλημένος ήταν χθες και ο Παύλος Γερουλάνος ειδικά με την αναφορά Ανδρουλάκη περί ασυμμετρίας του αποτελέσματος του ΠΑΣΟΚ στο λεκανοπέδιο σε σχέση με άλλες περιοχές, θυμίζοντας τους με ανάρτηση ο πρώην υπουργός Πολιτισμού ότι ανέβηκαν τα ποσοστά στο στην Α' Αθήνας όσο και σε άλλες εκλογικές περιφέρειες.

Ποιοι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Σε κάθε περίπτωση, η ονοματολογία για την επόμενη ημέρα έχει ήδη ξεκινήσει. 

Μανώλης Χριστοδουλάκης, Παύλος Χρηστίδης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης, Μιλένα Αποστολάκη, Παύλος Χρηστίδης και Χάρης Δούκας (ο οποίος ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως) φαντάζουν αυτή τη στιγμή ως οι επικρατέστεροι προκειμένου να διεκδικήσουν (εφόσον το θελήσουν) τα ηνία. 


Ο πρώτος, μάλιστα, διατηρεί επαφές με το «παπανδρεϊκό» μπλοκ, το οποίο τη δεδομένη στιγμή μέσω του Νίκου Παπανδρέου επιθυμεί την αλλαγή ηγεσίας. Μην ξεχνάτε ότι ο Νίκος Παπανδρέου όταν έμαθε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης πρότεινε τον Γιώργο Μανιάτη για επικεφαλής της ομάδας του ΠΑΣΟΚ στη Ευρωβουλή έγραψε:

«Την ευθύνη έχει η ηγεσία de facto και είναι αυτή η οποία απορρίφθηκε από το πολιτικό σώμα. Ενίοτε όμως οι ευθύνες είναι και υποκειμενικές. Σε διαδοχικές εκλογές επικράτησαν μικροπολιτικές, προσωποπαγείς και ευνοιοκρατικές στρατηγικές[…] Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το κόμμα μας, το λόγο πρέπει να έχουν άμεσα οι φίλοι και τα μέλη της, η αληθινή βάση του ΠΑΣΟΚ.

Βλέπω ότι είναι προαποφασισμένο. Οπότε, αφού το θέλει τόσο πολύ ο πρόεδρος, ας γίνει ό,τι θέλει. Εμένα δεν με νοιάζουν οι καρέκλες, αλλά να προσφέρω στην πατρίδα μου».

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Ανδρουλάκης: "Θα αγωνιστώ ώστε η πολιτική να γοητεύει" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ