Celine Dion: Το σπάνιο βίντεο με τα πρώτα συμπτώματα της από το Σύνδρομο Καθηλωμένου Ατόμου πριν το αποκαλύψει – «Θα τρελαθώ σύντομα σας το λέω»

«Η ανάσα μου ήταν πολύ γρήγορη, δεν μπορούσα ούτε καν να τελειώσω μια φράση».

Βίντεο του 2008 μαρτυρά την ασθένεια της κορυφαίας τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν. 

Στο βίντεο φαίνεται η τραγουδίστρια η οποία, όπως αποκάλυψε, πάσχει από το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου τα τελευταία 17 χρόνια και δεν το είχε αποκαλύψει στους θεατές.

Οι «σπασμοί» και τα «συμπτώματα σαν κρύωμα» στις φωνητικές της χορδές την κάνουν υποφέρει και να δυσκολεύεται να τραγουδήσει.

«Το πρόβλημά μου τώρα είναι ο αυχένας μου. Δεν μπορώ να τον χαλαρώσω οπότε δεν μπορώ να χαλαρώσω τις φωνητικές μου χορδές και άρα δεν μπορώ να προετοιμαστώ σωστά» ακούγεται να λέει η 40χρονη τότε Ντιόν στη γιατρό που την εξετάζει.

«Δεν μπορώ να πετύχω τις υψηλές νότες, κάνω σπασμούς, τα φρύδια μου κάνουν σπασμούς, το ίδιο και τα αυτιά μου. Στο λέω θα τρελαθώ σύντομα, σε προειδοποιώ» προσθέτει με αγωνία η διάσημη τραγουδίστρια.

Στο βίντεο που μεταδόθηκε στα πλαίσια του δραματικού ντοκιμαντέρ για την καριέρα της, η Σελίν Ντιόν περιγράφει ότι έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να πάρει ανάσα ακόμα και την ώρα που απλά μιλούσε με τους θεατές σε συναυλία της.

Διαβάστε ακόμα: Celine Dion: Έκρυβε ότι πάσχει από το Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ατόμου για 17 χρόνια - «To βάρος να λες ψέματα ήταν μεγάλο» (βίντεο)

«Η ανάσα μου ήταν πολύ γρήγορη, έκανα πολλούς σπασμούς, δεν μπορούσα ούτε καν να τελειώσω μια φράση. Έλεγα απλά "γεια σας" και δεν μπορούσα να ανασάνω» έλεγε στους συνεργάτες της η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η Celine Dion: Οι σπασμοί από το Σύνδρομο Καθηλωμένου Ατόμου της διέλυσαν τα πλευρά – «Οι πόνοι είναι πολύ έντονοι» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ