Kylie Minogue: Ποιο ελληνικό νησί επέλεξε η superstar για να περάσει τις διακοπές της – Απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα με θέα την θάλασσα (βίντεο)

Αγαπάει πολύ την Ελλάδα!

Η δημοφιλής και ταλαντούχα τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ ήρθε στην Ελλάδα με αφορμή τα εγκαίνια του luxurious ξενοδοχείου The One and Only Aesthesis στη Γλυφάδα.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν πριν μία εβδομάδα, από ότι φαίνεται την αγάπησε την Ελλάδα, καθώς τώρα βρίσκεται στην Μύκονο. 

Το Mykonos Live Tv απαθανάτισε την Μινόγκ σε ταβέρνα στην Αγία Άννα, να απολαμβάνει τα ελληνικά φαγητά με τους φίλους της. Σύμφωνα με το γνωστό site, η τραγουδίστρια συνοδευόταν από τον ατζέντη της και μια φίλη της.

Διαβάστε ακόμα: Madonna & Kylie Minogue σε ένα υπερθέαμα! Ξεσήκωσαν το πλήθος τραγουδώντας μαζί το θρυλικό τραγούδι «I Will Survive» (βίντεο)

Φαίνεται να περνάει ξέγνοιαστα τις διακοπές και να απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε βλέπουμε την τραγουδίστρια απλά ντυμένη, με καπέλο στο κεφάλι και γυαλιά ηλίου προκειμένου να περάσει απαρατήρητη. 

Διαβάστε ακόμα: Η στιγμή που η Kylie Minogue πίνει μπύρα από ένα παπούτσι - Είναι έθιμο στην Αυστραλία το shoey; (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ