Κανείς δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής: 22 δικηγόροι αρνήθηκαν - Σήμερα η απολογία, φόβοι για επεισόδια (βίντεο)

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής δείχνει αμετανόητος στα κρατητήρια, ενώ τον επισκέφθηκε η γυναίκα του

Σήμερα αναμένεται η απολογία του 37χρονου, θείου της 11χρονης Βασιλικής που την δολοφόνησε επειδή αρνήθηκε να συνευρεθεί μαζί του όταν της το ζήτησε και του είπε ότι θα τον μαρτυρήσει στους γονείς της.

Για να απολογηθεί χρειάζεται δικηγόρος και δικηγόρος όλες αυτές τις μέρες δεν βρίσκεται.

22 δικηγόροι που ορίστηκαν, αρνήθηκαν την υπεράσπιση του δολοφόνου της 11χρονης στην Ηλεία.

Πρόκειται για δικηγόρους όχι μόνο από τον Πύργο και την Πάτρα αλλά από όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με το «Star», η αγριότητα του εγκλήματος και το γεγονός ότι το θύμα είναι ένα παιδί τους έκανε να γυρίσουν την πλάτη στον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη

Διαβάστε ακόμα: Μαρτυρικός ο θάνατος της 11χρονης Βασιλικής: «Την έσερνε στις καλαμιές» - «Ξεψύχησε στα τριφύλλια, μπρούμυτα» - «Την κατέσφαξε με το κατσαβίδι» - Τι λέει ο Στ. Μπαλάσκας (βίντεο)

Ακόμα ένας λόγος που θεωρείται ότι λειτούργησε αποτρεπτικά για τους δικηγόρους είναι το κύμα οργής εναντίον του 37χρονου δράστη του στυγερού εγκλήματος, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, και ο φόβος για αντίποινα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο 23ος δικηγόρος δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.


 

Διαβάστε ακόμα: Σπάραξε η μάνα στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής: Σε λευκό φέρετρο το παιδί - Έβαλαν φωτιά και έκαψαν το σπίτι του δράστη (φωτό & βίντεο)


Θα απολογηθεί στο αστυνομικό τμήμα

Στο αστυνομικό τμήμα και όχι στο δικαστικό μέγαρο θα απολογηθεί ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής.

Και αυτό γιατί φοβούνται ένταση και επεισόδια κατά τη μεταγωγή του, όπως υπήρξε και την πρώτη φορά όταν προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Σύμφωνα πάντα με το «Star», ο 37χρονος στα κρατητήρια είναι μόνος του. Και μπορεί στην κατάθεσή του να δήλωσε μετανιωμένος, όμως στα κρατητήρια δεν έχει «σπάσει» ούτε λεπτό και δεν έχει ζητήσει τίποτα.

Η μόνη που τον επισκέφτηκε είναι η σύζυγός του.

Διαβάστε ακόμα: «Εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα» - «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του»: Σπάει τη σιωπή, η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ