Top woman η Κεφαλονίτισσα Αναστασία Γερολυμάτου: Η 85χρονη είναι η γηραιότερη surfer του πλανήτη - Έκανε τον διάπλου Κεφαλονιά - Ζακύνθος (βίντεο)

«Η surfer της Κεφαλονιάς» δίνει το παράδειγμα

Είναι πραγματικά απίστευτη, η Αναστασία Γερολυμάτου. Την ώρα που εκατομμύρια συνομήλικές της θα καθόντουσαν σε μία καρεκλά και δεν δεν θα έκαναν τίποτε η ίδια οργώνει τις θάλασσες.

Και μάλιστα με το surf της. Είναι άλλωστε και στα ρεκόρ Γκίνες, ως η γηραιότερη surfer που μπήκε όταν ήταν 82 ετών.

Η 85χρονη Κεφαλονίτισσα παραμένει η γηραιότερη στον κόσμο, συνεχίζει να ανεβαίνει πάνω στη σανίδα και μάλιστα πέτυχε και έναν άθλο, πηγαίνοντας από το νησί της, την Κεφαλονιά με surf στη Ζάκυνθο.

Είναι γνωστή ως «η surfer της Κεφαλονιάς» και αφιέρωσε το επίτευγμά της σε μικρούς και μεγάλους, τους οποίους παροτρύνει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πιστεύει πως κάθε αθλητική δραστηριότητα θέτει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σε εγρήγορση, χαρίζοντας τη ζωντάνια που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος και την ευχαρίστηση που δικαιούται, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Διαβάστε ακόμα: Topwoman η 82χρονη Αναστασία Γερολυμάτου – Καταχωρήθηκε στα Ρεκόρ Γκίνες ως η γηραιότερη σέρφερ στον κόσμο


Παράλληλα, ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες που καθημερινά προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στους πολλαπλούς καθημερινούς τους ρόλους, υπενθυμίζοντάς τους ότι πέρα από τη στήριξη της οικογένειας και της εργασίας τους, πρέπει να αφιερώσουν χρόνο και στον εαυτό τους, κάνοντας πράγματα που τις ευχαριστούν, τις ξεκουράζουν και τις εξελίσσουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr