MasterChef 2024: Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ - Δείτε τα highlights της βραδιάς (βίντεο)

Βρέθηκε αντιμέτωπος με την Χριστίνα Χριστοφή 

Με έναν μεγάλο νικητή ολοκληρώθηκε και η 8η σεζόν του Master Chef 2024!

Το ριάλιτι μαγειρικής που μας έχει καθηλώσει "έριξε" αυλαία αναδεικνύοντας τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο ως κάτοχο του τίτλου αλλά και του επάθλου των 100.000 ευρώ.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο επεισόδιο της Πέμπτης (13/4), υποδέχτηκαν τη Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο για την τελευταία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας τους, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον Andoni Luis Aduriz δοκίμασαν τα πιάτα και βεβαίως έδωσαν την τελική τους βαθμολογία.


Ο Λευτέρης με συνολικά 23 βαθμούς στις τρεις δοκιμασίες κατακτά τον τίτλο και τις 100.000 ευρώ. Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος αφιέρωσε τη μεγάλη του νίκη στον θείο του, που δεν είναι πια στη ζωή, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Σταμάτη και σε όσους από τους φετινούς συμμετέχοντες τον στήριξαν.

Ο 30χρονος chef σήκωσε ψηλά στον ουρανό το πολυπόθητο τρόπαιο με τα χειροκροτήματα, τα κομφετί και τις αγκαλιές από τους συγγενείς και πιο θερμούς υποστηρικτές του να πέφτουν «βροχή».

Συγχαρητήρια Λευτέρη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ