Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Παρθένο - Νέοι στόχοι & οργάνωση της καθημερινότητας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο. Σήμερα όμως η κυρίαρχη όψη είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους. Είναι μια πολύ δυνατή στιγμή λοιπόν για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού για να σχεδιάσουν και να οργανώσουν την καθημερινότητα τους, να θέσουν νέους στόχους, να εκφράσουν με αυτοπεποίθηση τις ιδέες και τις απόψεις τους. Η μέρα δίνει δυνατή ώθηση στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις επαφές και προσφέρεται για επαγγελματικές συναντήσεις, για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για πνευματικές αναζητήσεις, για καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση, αλλά και για ενασχόληση με τα παιδιά, τους εφήβους και τα δικά τους ζητήματα. Το μυαλό μας διεγείρεται με ποικίλους τρόπους και μπορεί να είμαστε πιο επινοητικοί. Στις 21:12 η Σελήνη θα αποχωρήσει από την Παρθένο και θα προχωρήσει στον Ζυγό. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σχηματίζοντας υπέροχες όψεις που υπόσχονται αν μη τι άλλο θετικότερη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Ήλιος κι Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στους Διδύμους και κάνουν την Παρασκευή ιδιαίτερα πολυάσχολη, ενώ δεν είναι απίθανο να περάσετε πολύ χρόνο στη διάρκεια της ημέρας απαντώντας emails, τηλέφωνα, κάνοντας συσκέψεις και επαγγελματικά ραντεβού. Γενικότερα όλη η εβδομάδα έχει έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε και για αναψυχή για τους πιο τυχερούς. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ θετική μέρα για να την αξιοποιήσετε προωθώντας τη δουλειά σας και διαφημίζοντας τα ταλέντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους στον τομέα των οικονομικών σας, φαίνεται ότι θα εστιάσετε αρκετά την προσοχή σας εκεί προσπαθώντας να βγάλετε περισσότερα έσοδα. Και η αλήθεια είναι ότι μπορείτε μια χαρά να τα καταφέρετε. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια πρόταση για δουλειά, άλλοι μπορεί τώρα να στήνετε τη δική σας επιχείρηση, ενώ παίζει και το σενάριο να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις πιο ουσιαστικές και αποδοτικές για το πορτοφόλι σας. Ίσως υπογράφετε τώρα μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα. Από την άλλη είναι πιθανό να ασχολείστε με διακανονισμούς, επενδυτικά ή φορολογικά θέματα προσπαθώντας να βάλετε μια τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα γενέθλια σας συνεχίζονται και τα «κοσμικά» φώτα αγαπητοί Δίδυμοι είναι πάνω σας! Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε σε όλους τα ταλέντα, τις ικανότητες σας και να μαγνητίσετε τα πλήθη με τη γοητεία που εκπέμπετε. Σήμερα η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στο ζώδιο σας είναι εξαιρετικά βοηθητική για να έχετε νέες ιδέες, καλή στρατηγική και νέα σχέδια για το μέλλον που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να σημειώσετε πρόοδο παντού. Επωφελημένοι θα είστε τόσο σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, σεμιναρίων, κλπ., όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Με κάποιον τρόπο φαίνεται να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά και η χαρισματική σας προσωπικότητα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ