Ραγίζουν καρδιές οι δάσκαλοι της 11χρονης Βασιλικής: «Ήθελε να γίνει γιατρός, είχε όνειρα» – «Ήταν ένα πλάσμα το οποίο προσπαθούσε για το καλύτερο» (βίντεο)

Η Βασιλική δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της επειδή τη δολοφόνησαν

Δεν έχουν λόγια οι δάσκαλοι της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της για να μην τον μαρτυρήσει όταν της ζήτησε να συνευρεθούνε. Άριστη μαθήτρια, προσπαθούσε για το καλύτερο, ήθελε να γίνει γιατρός και να προσφέρει.

Ραγίζουν καρδιές τα όσα λένε και γράφουν.

Η δασκάλα που βοηθούσε την Βασιλική στα μαθήματά μίλησε στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Είχε όνειρα, ήταν ένα πλάσμα το οποίο προσπαθούσε ανελέητα για το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά η δασκάλα και πρόσθεσε πως ήθελε να γίνει γιατρός και πολλές ρωτούσε αν μπορεί να τα καταφέρει.

«Εγώ γνώριζα την οικογένεια μέσα από τη σχέση μου με τα παιδάκια που ήταν στο νηπιαγωγείο, τα αδερφάκια της. Τη Βασούλα την ήξερα, γιατί ερχόταν με τη μαμά να πάρει τα παιδιά από το σχολείο», σημείωσε η δασκάλα.

Διαβάστε ακόμα: Σπάραξε η μάνα στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής: Σε λευκό φέρετρο το παιδί - Έβαλαν φωτιά και έκαψαν το σπίτι του δράστη (φωτό & βίντεο)

«Ήταν μία υποδειγματική οικογένεια»

Αναφερόμενη στην κατάσταση της οικογένειας της 11χρονης σημείωσε: «Ήταν μία υποδειγματική οικογένεια, μέσα σε αυτές τις συνθήκες τις δύσκολες τις οποίες ζούσαν. Μιλάμε για πολλή φτώχεια, μιλάμε για ένα σπίτι πολύ μικρό, μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις. Η μητέρα ήταν άψογη στην καθαριότητα των παιδιών, στο φαγητό των παιδιών, στο νοιάξιμο, στο ενδιαφέρον της για το μαθησιακό κομμάτι, να μάθουνε. Ποτέ δεν είδα κάτι το παραβατικό».

«Η Βασιλική ήταν πανέξυπνη και όλα τα παιδιά είναι πάρα πολύ σεβαστικά, πολύ ευγενικά. Ήταν όμως ένα πλάσμα το οποίο προσπαθούσε ανελέητα για το καλύτερο. Όποτε είχε κάποιο πρόβλημα στα μαθηματικά και μου έστελνε στο messenger εικόνα, την έπαιρνα τηλέφωνο και μέσω τηλεφώνου τη βοηθούσα. Ήθελε προφανώς να γίνει κάτι καλύτερο και να έχει μία εξέλιξη στη γνώση», δήλωσε κλείνοντας η δασκάλα.


Δείτε ακόμα: Μαρτυρικός ο θάνατος της 11χρονης Βασιλικής: «Την έσερνε στις καλαμιές» - «Ξεψύχησε στα τριφύλλια, μπρούμυτα» - «Την κατέσφαξε με το κατσαβίδι» - Τι λέει ο Στ. Μπαλάσκας (βίντεο)

Συγκλονίζει η ανάρτηση του δασκάλου της

Ο Τάσος Τζαμαλής δάσκαλος της 11χρονης Βασιλικής συγκλονίζει με την ανάρτησή του για τη μαθητριά του που την περίμενε, αλλά εκείνη έγινε άγγελος.

Η ανάρτηση του δασκάλου της

Βασιλικούλα μου,

Καλό σου ταξίδι.

Είχαμε κανονίσει σήμερα να μου φέρεις τα ρούχα τα παλιά να τα βάψουμε με χρυσαφί σπρέι, για να είσαι η αμμουδιά στο σκετσάκι στη γιορτή.

Δεν μπορούσα να διανοηθώ, ότι θα σε έκαναν άγγελο στον ουρανό πια.

Δανείζομαι το γέλιο σου, για να μη ξεχνάω το παιδί μέσα μου. Εκεί καταφεύγω όταν τρομάζω με τους ανθρώπους .

 

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπούν οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής: «Γιατί το έκανες αυτό στο κοριτσάκι μου» - «Θέλει σκότωμα», λέει ο αδερφός του 37χρονου (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ