Naomi Watts: Ποζάρει με ψηλόμεσο μπικίνι & μας αφήνει άφωνους - Κορμί λαμπάδα στα 55 της!

Η ηθοποιός διατηρεί μία αξιοζήλευτη σιλουέτα

Η Naomi Watts διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Πριν μερικές μέρες η πολυτάλαντη ηθοποιός παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον αγαπημένο της, Μπίλι Κράνταπ στην Πόλη του Μεξικού.

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram μοιράστηκε με τους σχεδόν 2 εκατομμύρια ακολούθους της μερικά δροσερά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Στο πρώτο ενσταντανέ η 55χρονη ποζάρει στον καθρέφτη φορώντας ένα θεϊκό ψηλόμεσο μπικίνι σε αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου.

Μία άψογη επιλογή που αναδεικνύει τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της.

Το συγκεκριμένο μπικίνι ανήκει στη συλλογή της Ulla Johnson και το συνδύασε με ένα καπέλο της Gigi Burris Millinery, γυαλιά ηλίου με κόκκινο σκελετό και μια κόκκινη τσάντα της Tori Burch.

Η Αυστραλή ηθοποιός απογείωσε το beach look της με ένα διαχρονικό κόκκινο κραγιόν κι ένα διακριτικό χρυσό κολιέ.

Σε άλλο κλικ βλέπουμε την Naomi Watts με ολόσωμο λευκό μαγιό, που επίσης κολακεύει το καλλίγραμμο κορμί της.

Ένα ιδιαίτερο σχέδιο με λαιμόκοψη halter-neck από τη συλλογή του brand Maygel Coronel, με βαθύ ντεκολτέ και rosette στο πέτο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Watts έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον πρώην σύντροφό της Liev Schreiber, τους Σάσα και Κάι, 16 και 15 ετών αντίστοιχα, ενώ ο Μπίλι Κράνταπ έχει έναν 20χρονο γιο, τον Γουίλιαμ, από τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Mary Louise Parker.

Διαβάστε ακόμη: Naomi Watts: Παντρεύτηκε για 2η φορά με τον έρωτα της ζωής της, Billy Crudup – Την συνόδευσαν στην εκκλησία τα παιδιά της (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ