Έπνιξε τη γυναίκα του, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ και πήγε με το πτώμα στην αστυνομία - Σοκαριστική γυναικοκτονία στην Ιταλία (φωτό & βίντεο)

Ο δράστης διαφωνούσε με την απόφαση να πάρει η σύζυγος την επιμέλεια των δύο παιδιών τους

 

Μία απίστευτη υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει την Ιταλία.

Ο 48χρονος Αντρέα Παλτρινιέρι, έπνιξε τη γυναίκα του με καλώδιο, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και πήγε στην αστυνομία να παραδοθεί.

Η 40χρονη Άννα Σβιριντένκο ιταλορωσικής καταγωγής, εργαζόταν ως ακτινολόγος στη Μόντενα. Σύμφωνα με τα στοιχεία ο Παλτρινιέρι δεν δεχόταν να ανατεθεί ί η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους αποκλειστικά στη γυναίκα του.

Εμβρόντητοι οι καραμπινιέροι όταν άκουσαν από τον 48χρονο ότι ήρθε να παραδοθεί και έφερε και το πτώμα μαζί του, που το είχε στο πορτ μπαγκάζ του φορτηγού του δράστη, το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το τμήμα.

Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος ονομάζεται Αντρέα Παλτρινιέρι, είχε στραγγαλίσει την ατυχή γυναίκα με ηλεκτρικό καλώδιο και είχε καλύψει το πρόσωπό της με πλαστική σακούλα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αναμένεται να αποφασιστεί από τους αρμόδιους δικαστικούς, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αν ο δράστης θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ