Πριγκίπισσα Κέιτ: Άγνωστο παραμένει εάν θα εμφανισθεί στο Trooping the Colour - Τι αποκαλύπτει η βασιλική συντάκτρια (βίντεο)

"Τόσο το Παλάτι του Κένσινγκτον όσο και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αυτή την εβδομάδα, δεν είπαν λέξη"

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τη στρατιωτική παρέλαση Trooping the Colour, που θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο (15/6).

Φυσικά, όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην παρουσία ή μη της πριγκίπισσας Κέιτ, η οποία πραγματοποιεί θεραπείες για τον καρκίνο.

Η βασιλική συντάκτρια της Daily Mail, Rebecca English αναφέρει ότι εν μέσω επίμονων φημών η Κέιτ Μίντλετον μπορεί τελικά να βγει στο μπαλκόνι των Ανακτόρων.

«Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι ότι όταν ρώτησα τόσο το Παλάτι του Κένσινγκτον όσο και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ γι' αυτό, αυτή την εβδομάδα, δεν είπαν λέξη», εξήγησε η royal expert στο Palace Confidential.

«Εννοώ... κοίτα, αν είναι εκεί... Φανταστικά! Ο κόσμος θα χαρεί να τη δει. Αν δεν είναι, μη διαβάσετε τίποτα γιατί δεν είπε ποτέ ότι θα ήταν. Νομίζω ότι θα είναι ένα μπόνους», πρόσθεσε.

Η Rebecca English αναφέρθηκε και στην παρουσία του Βασιλιά Καρόλου, που επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

«Είναι υπέροχο που ο βασιλιάς θα είναι εκεί», είπε. «Η βασίλισσα Καμίλα θα είναι εκεί, θα έχουμε τον πρίγκιπα Έντουαρντ, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα της Ουαλίας έφιππο, θα έχουμε όλη τη μεγαλοπρέπεια».

«Για μένα, στην πραγματικότητα, το μεγάλο ερώτημα είναι αν η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα είναι στο μπαλκόνι μετά. Αυτή είναι μια φήμη που δεν έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες».

«Το έχει κάνει πολύ ξεκάθαρο: "Κοίτα, όταν οι γιατροί μου πουν ότι είμαι έτοιμη να ξαναβουτήξω, θα το κάνω ευχαρίστως", αλλά σίγουρα είναι μια επίμονη φήμη. Μίλησα με κάποιον πριν από μερικές εβδομάδες και είπα "τι πιστεύεις;". Απάντησε, "δεν θα βασιζόμουν σε αυτό"».

«Αλλά δεν έχει εξαφανιστεί, και αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι ότι όταν ρώτησα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ γι' αυτό, αυτή την εβδομάδα, δεν έλεγαν λέξη…».

Διαβάστε ακόμη: Ραγίζει καρδιές η επιστολή της Πριγκίπισσας Kate: «Ελπίζω να σας εκπροσωπήσω όλους σύντομα» - «Ζητώ συγγνώμη…» (φωτό)

Δείτε στιγμιότυπα από το περσινό Trooping the Colour:

Τα σχόλια της Rebecca έρχονται μετά το δημοσίευμα της Daily Mirror τον περασμένο μήνα, ότι η πριγκίπισσα πιστεύεται ότι μπορεί να περπατήσει στο διάσημο μπαλκόνι, εάν αισθάνεται αρκετά καλά.

Να υπενθυμίσουμε ότι, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εδώ και μήνες απέχει από τα βασιλικά της καθήκοντα, καθώς χρειάζεται ξεκούραση έπειτα από τις χημειοθεραπείες που υποβάλλεται.

Διαβάστε ακόμη: Trooping the Colour: Δείτε όλη τη μεγαλειώδη παρέλαση για τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Καμίλα: Με υπέροχο κόκκινο φόρεμα για τα γενέθλια του συζύγου της - Το ιδιαίτερο αξεσουάρ που επέλεξε (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ