Παγκόσμια συγκίνηση προκάλεσε η «επανεμφάνιση» της Πριγκίπισσας Kate: «Έχω καλές & κακές μέρες όπως όσοι κάνουν χημειοθεραπεία» - Σήμερα θα κάνει την πρώτη της έξοδο (φωτό)

«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης», συμπλήρωσε.

Συγκίνησε για ακόμα μία φορά η Πριγκίπισσα Κέιτ τους royal fans.

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν πριν έξι μήνες, ενώ την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο πριν δύο.

Τώρα δειλά, δειλά είναι έτοιμη να επιστρέψει στον δημόσιο βίο.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επιβεβαίωσε ότι θα παραστεί στο Trooping the Colour,  την ετήσια κρατική εκδήλωση που γιορτάζει τα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη και θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Η αγαπημένη μας ασθενής Πριγκίπισσα ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται η ίδια πολύ κομψά ντυμένη και έγραψε για την πρόοδο στην θεραπεία της, αλλά και την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα.

Όσα έγραψε η Πριγκίπισσα Κέιτ:

«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών.

Πραγματικά, έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον Γουίλιαμ και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο να περάσουμε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Κάνω καλή πρόοδο, αλλά, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες.

Τις κακές μέρες αισθάνεσαι αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να αφήσεις το σώμα σου να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές μέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευθείς στο έπακρο την κατάστασή σου.

Διαβάστε ακόμα: Ραγίζει καρδιές η επιστολή της Πριγκίπισσας Kate: «Ελπίζω να σας εκπροσωπήσω όλους σύντομα» - «Ζητώ συγγνώμη…» (φωτό)

Η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες ακόμη. Τις ημέρες που αισθάνομαι αρκετά καλά είναι χαρά μου να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο στα πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίσω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να παρευρεθώ στην παρέλαση των γενεθλίων του βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε μερικές δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά γνωρίζοντας εξίσου ότι δεν έχω ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα.

Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ιδίως με την αβεβαιότητα. Παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόησή σας και όλους εσάς που με τόση γενναιότητα μοιραστήκατε τις ιστορίες σας μαζί μου».

Παρά το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν πολύ φειδωλή με τις πληροφορίες για την υγεία της τους τελευταίους μήνες, αυτά που είπε τώρα ήταν εξαιρετικά προσωπικά, περιγράφοντας λεπτομερώς τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, αντί να βάλει έναν εκπρόσωπο Τύπου να μοιραστεί μια ανώνυμη δήλωση τρίτου προσώπου.

Το ίδιο έκανε και τον Μάρτιο όταν ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος και όχι μέσω δελτίου Τύπου.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: «Αχτίδα» αισιοδοξίας – Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα, αλλά όχι όπως πριν – Τι αλλάζει (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ