Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Brad Pitt: Η 31χρονη σύντροφός του, Ines De Ramon θέλει να του κάνει «Πιτ-άκια» - Η Angelina Jolie του στέρησε τα 6 δικά τους (φωτό)

Οι δύσκολες στιγμές τον φέρνουν όλο και πιο κοντά με την όμορφη 31χρονη.

Όσο το πολύκροτο διαζύγιο του με την Αντζελίνα Τζολί και οι συνεχείς απαρνήσεις από τα 6 παιδιά του συνεχίζουν να συμβαίνουν, ο 60χρονος Μπράντ Πιτ με την νέα του σύζυγο ονειρεύονται να κάνουν την οικογένεια τους.

Εδώ και κάποιο καιρό, ο διάσημος ηθοποιός έχει να διαχειριστεί τα νομικά θέματα του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, και τα έντονα προβλήματα με τα παιδιά του. 

Αυτές οι δύσκολες στιγμές τον φέρνουν όλο και πιο κοντά με την όμορφη 31χρονη.

Οι σκέψεις για τρίτο γάμο και η επιθυμία για νέο παιδί

Τώρα που η δημοφιλής ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί του έχει στερήσει τα παιδιά τους και είναι σαν να μην έχει, επιθυμεί να κάνει ένα ακόμα.

Ένας φίλος του Πιτ δήλωσε στη DailyMail.com: «Είναι καταστροφικό για τον Μπραντ το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν είχε καμία σχέση με τα παιδιά του, αλλά η Ίνες ήταν μια πραγματική πηγή παρηγοριάς και στην πραγματικότητα τους έφερε πιο κοντά».

Διαβάστε ακόμα: Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Η 15χρονη κόρη τους Βιβιάν άλλαξε το επίθετό της – Κρατάει μόνο της μαμάς…( φωτό)

Και πρόσθεσε: «Το να έχει περισσότερα παιδιά στη ζωή του δεν αποκλείεται. Η Ινές είναι νέα και ο Μπραντ είπε ότι είναι 100% σύμφωνος αν θέλει να κάνει παιδιά. Του αρέσει η ιδέα να χτίσει μια ζωή με την Ινές και τίποτα δεν είναι εκτός συζήτησης».

«Ο Μπραντ είπε ότι η Ινές θα ήταν μια υπέροχη μητέρα. Είναι υπομονετική, άνετη και έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Με άλλα λόγια, η σχέση τους κυλάει ομαλά και χωρίς δράματα. Είναι μαζί με την Ινές για μεγάλο χρονικό διάστημα», σχολίασε η πηγή.

Διαβάστε ακόμα: Brad Pitt: Αναστατωμένος & βαθιά πληγωμένος που η Shiloh απαρνήθηκε το επίθετό του - Η πρώτη του αντίδραση στην απόφαση αυτή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ