Όλες οι φωτό & τα βίντεο από την πρώτη επανεμφάνιση της Πριγκίπισσας Κέιτ – Λεπτότατη με σφιγμένο χαμόγελο – Τα 3 παιδιά της στο πλάι της με φανερή ανησυχία

Όλοι ανυπομονούσαν να την δουν!

Σήμερα είναι η λαμπερή παρέλαση «Trooping the Colour»,  αφιερωμένη στον Βασιλιά Κάρολο.

Ωστόσο η Πριγκίπισσα Κέιτ είναι το πρόσωπο που όλοι ανυπομονούν να δουν.

Η 42χρονη Πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο που αντιμετωπίζει θαρραλέα και σήμερα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από 6 μήνες. 

O φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κέιτ καθώς έφτανε στην παρέλαση των γενεθλίων του βασιλιά. 

Στις φωτογραφίες φαίνεται να κάθεται με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους, στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας, καθώς έφταναν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τα παιδάκια τους ήταν ανήσυχα και κάπως αμήχανα μπροστά σε όλο αυτόν τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Παγκόσμια συγκίνηση προκάλεσε η «επανεμφάνιση» της Πριγκίπισσας Kate: «Έχω καλές & κακές μέρες όπως όσοι κάνουν χημειοθεραπεία» - Σήμερα θα κάνει την πρώτη της έξοδο (φωτό)

Η αγαπημένη μας ήταν φανερά αδυνατισμένη, περισσότερο από αυτό που συνηθίζει, αλλά όπως πάντα κομψή.

Η Πριγκίπισσα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα Jenny Packham με ασπρόμαυρη λεπτομέρεια φιόγκου και ένα μεγάλο ασορτί καπέλο Philip Treacy. 

Λίγο πιο μετά θα την δούμε με τον Βασιλιά και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Επέστρεψε η αγαπημένη μας – Όμορφη, λαμπερή & πολύ chic – Η μέλλουσα Βασίλισσα έκανε το comeback (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ