Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή ξανά ο Κορκονέας - Για 4η φορά στο εδώλιο (βίντεο)

Για την υπόθεση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008

Συνελήφθη στη Μάνη και επιστρέφει στη φυλακή ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συλληφθείς δεν έφερε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του και αυτή τη στιγμή κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές Δομοκού.


Για τέταρτη φορά θα δικαστεί ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου

Για τέταρτη φορά θα δικαστεί ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την 6η Δεκεμβρίου 2008.

Κι αυτό, γιατί αναιρέθηκε από τον Άρειο Πάγο η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας, ως προς το σκέλος της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσουν τα ισόβια, ποινή η οποία είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας.

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή και τη δεύτερη αναίρεση κατά της εφετειακής απόφασης ως προς το ζήτημα της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου στον Επαμεινώνδα Κορκονέα. Κατά συνέπεια θα οδηγηθεί εκ νέου, για τέταρτη φορά ο πρώην ειδικός φρουρός ενώπιον των δικαστηρίων, τα οποία καλούνται να αποφανθούν για την αναγνώριση ή μη του ελαφρυντικού στο πρόσωπό του.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Αποφυλακίζεται ο Κορκονέας μετά από 11 χρόνια φυλακή - Πως τα ισόβια έγιναν 10 χρόνια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ