Οι royals της Αγγλίας εύχονται για την ημέρα του Πατέρα - Το τρυφερό ενσταντανέ με τον Γουίλιαμ που τράβηξε η πριγκίπισσα Κέιτ

Δύο μοναδικά κλικς σε μία δύσκολη περίοδο για την οικογένεια

Τις δικές της ευχές για τη γιορτή του πατέρα έστειλε η Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο επίσημος λογαριασμός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας δημοσίευσε δύο τρυφερές φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τους royal μπαμπάδες!

Το πρώτο ενσταντανέ απεικονίζει τον Βασιλιά Κάρολο σε νεότερη ηλικία, καθώς παίζει ποδόσφαιρο με τον ανήλικο τότε, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

"Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα, Pa. W", αναγράφεται στη λεζάντα.

Στο δεύτερο, απαθανατίζεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε μία υπέροχη στιγμή αγκαλιά με τα τρία του παιδιά, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις.

Το συγκεκριμένο κλικ, μάλιστα, έχει τραβηχθεί από την πριγκίπισσα Κέιτ.

"Σε αγαπάμε, μπαμπά. Χρόνια πολλά για τη γιορτή του πατέρα 💕 G, C & L", σημειώνεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Σίγουρα, φέτος αυτή η μέρα είναι διαφορετική για όλη την οικογένεια.

Ο 75χρονος μονάρχης δίνει μάχη με τον καρκίνο ενώ και η σύζυγος του Γουίλιαμ, υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Χθες, έπειτα από σχεδόν έξι μήνες αποχής από τα βασιλικά της καθήκοντα, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίσθηκε στο μπαλκόνι για την στρατιωτική παρέλαση, "Trooping the Colour".

Διαβάστε ακόμη: Ο πρίγκιπας Λούις έγινε πάλι viral! Γκριμάτσες & χορός κατά τη διάρκεια του "Trooping the Colour" - Απολαύστε το "ανατρεπτικό" πριγκιπόπουλο!

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι φωτό & τα βίντεο από την πρώτη επανεμφάνιση της Πριγκίπισσας Κέιτ – Λεπτότατη με σφιγμένο χαμόγελο – Τα 3 παιδιά της στο πλάι της με φανερή ανησυχία

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Επέστρεψε η αγαπημένη μας – Όμορφη, λαμπερή & πολύ chic – Η μέλλουσα Βασίλισσα έκανε το comeback (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Η τρυφερή κίνηση του Βασιλιά Καρόλου για να καλωσορίσει την αγαπημένη του νύφη – Τα πλήθη δεν σταμάτησαν να ζητωκραυγάζουν (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Trooping the Color: Βασίλισσα Καμίλα, Πριγκίπισσα Κέιτ, Δούκισσα Σόφι & Λαίδη Λουίζα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ – Τα αριστοκρατικά looks για την λαμπερή εκδήλωση (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ