Γιορτή του Πατέρα: Οι συγκινητικές ευχές των celebrities στους αγαπημένους τους μπαμπάδες - Όλγα Κεφαλογιάννη, Σάκης Ρουβάς, Δούκισσα Νομικού (φωτό)

Λόγια αγάπης ...

Παγκόσμια Ημέρα του πατέρα σήμερα και αυτή είναι η στιγμή να κάνετε μία παύση από ότι και αν κάνετε και να ευχηθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Ήδη, από το πρωί τα social media έχουν πλημμυρίσει με τρυφερές δημοσιεύσεις και υπέροχα λόγια αγάπης.

Εμείς, κάναμε μία βόλτα στα προφίλ των celebrities και "λιώσαμε" από τις ιδιαίτερες αυτές αναρτήσεις!

Όλγα Κεφαλογιάννη

"Χρόνια πολλά στον μπαμπά μας, που μας γεμίζει χαρά και μουσική @minosmatsas"

Ρούλα Ρέβη

" @apostolis_totsikas_official 🥰 I love you #fathersday"

Σάκη Ρουβάς

"Μεγαλώνετε, όμορφα. Μαθαίνετε τη ζωή. Κι εγώ μαθαίνω από εσάς"

Δούκισσα Νομικού

"HAPPY FATHER’S DAY ❤️🙏🏻
Χρόνια πολλά στους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου"

Ράνια Θρασκιά

instagram @raniathraskia

"Σε ευχαριστώ κι εγώ μπαμπά μου που με άφησες να ονειρευτώ και με έκανες να πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω όλους μου τους στόχους. Που δεν έβαλες χαμηλό ταβάνι στη ζωή μου, αλλά μου έδειξες τον ουρανό και με είπες Ουρανία σου. Που έκανες πάντα τα μαγικά σου για να κερδίζει ο ομάδα μας, τις αμέτρητες φορές που πήγαμε μαζί στο γήπεδο. Που δεν με έκρινες ποτέ για τις επιλογές μου, ακόμα και για αυτές που σε δυσκόλεψαν απέναντι στη γνώμη των άλλων. Που με άφηνες πάντα να σε μεγαλώνω κι εγώ λίγο και να σε μαλώνω ενώ εσύ δεν με μάλωσες ποτέ. Που είσαι ένας υπέροχος παππούς για τα παιδιά μας. Που μπόρεσες να γίνεις μπαμπάς για μας, ενώ εσύ στερήθηκες -παιδί ακόμα- τον δικό σου. Σε ευχαριστώ, για όλα τα γέλια και τα κλάματα, για τον προεκλογικό αγώνα που έκανες ακούραστα για μένα. Για τον τρόπο που χαίρεσαι με κάθε καλό που μου συμβαίνει, για το κουράγιο που μου δίνεις στα δύσκολα. Που είσαι διακριτικός και γλυκός πάντα, που ξεκαρδίζεσαι με τα αστεία του Γιώργου. Που θα του λες τώρα: "πώς μπορώ να δω αυτό που έγραψε η Ράνια;" και δεν θα θυμώσεις ενώ εμείς θα σε πειράζουμε πάλι και θα γελάμε που σε δυσκολεύουν τόσο αυτές οι τεχνολογίες και δεν ξέρεις το διαδίκτυο. Ξέρεις πως να είσαι ο μπαμπάς μας και αυτό μας φτάνει μέχρι την αιωνιότητα..."

Ελένη Φουρέιρα

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-16_144753

"Χαρούμενη ημέρα του πατέρα"

Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες!

Διαβάστε ακόμη: Οι royals της Αγγλίας εύχονται για την ημέρα του Πατέρα - Το τρυφερό ενσταντανέ με τον Γουίλιαμ που τράβηξε η πριγκίπισσα Κέιτ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ