Πριγκίπισσα Κέιτ-Trooping the Colour: Τα best off looks που μας έχει χαρίσει η "ασθενής" royal - Διαλέξτε το αγαπημένο σας!

Κάθε χρονιά και πιο εντυπωσιακή

Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε χθες (15/6) την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, πέντε μήνες μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε που αποκάλυψε την ύπαρξη καρκίνου.

Η Κέιτ, ντυμένη με ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο δια χειρός Jenny Packham, επέβαινε σε άμαξα με τα τρία παιδιά της, πριν από την στρατιωτική στρατιωτική παρέλαση "Trooping the Colour" κοντά στην Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο κεντρικό Λονδίνο για τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη, βασιλιά Καρόλου.

Το πλήθος που είχε παραταχθεί κατά μήκος της διαδρομής χαιρέτησε και ζητούσε κατά τη διέλευση της άμαξας.

Με αφορμή την χθεσινή εμφάνιση "έκπληξη" της πριγκίπισσας Κέιτ στο Trooping the Colour θελήσαμε να κάνουμε ένα throwback στα καλύτερα looks που μας έχει χαρίσει ανα τα χρόνια!

Πέρυσι, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε φορέσει ένα κομψό πράσινο σύνολο που υπέγραφε ο Andrew Gn με στρογγυλή λαιμόκοψη, μακριά μανίκια και υπέροχα κεντήματα με μπλε κρύσταλλα.



Το είχε συνδυαστεί εξαιρετικά με ασορτί καπέλο του Philip Treacy.

To 2022, η Κέιτ Μίντλετον ανακύκλωσε ένα φόρεμα Alexander McQueen από την προσωπική της συλλογή.

Είχε απογειώσει το look της με ένα πλατύγυρο καπέλο από τον Philip Treacy, ενώ έλαμπε με τα σκουλαρίκια από ζαφείρι της Νταϊάνα.

Το 2019 η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ εμφανίσθηκε στο μπαλκόνι με ένα κίτρινο σύνολο που επιμελήθηκε η σχεδιάστρια νυφικών της, Sarah Burton, για τον Alexander McQueen.

Ολοκλήρωσε το κομψό της look με ένα εντυπωσιακό ασορτί καπέλο από τον Philip Treacy, το ίδιο που φόρεσε στον γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex.

Prince Louis, Prince George, Prince William, Duke of Cambridge, Princess Charlotte  and Catherine, Duchess of Cambridge appear on the balcony during Trooping The Colour, the Queen's annual birthday parade, on June 08, 2019 in London, England.

Το 2018, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πριγκίπισσα πλάι στην συνυφάδα της Μέγκαν Μαρκλ.

Επιλέγοντας για ακόμη μία φορά, Alexander McQueen, ένα θαλασσί φόρεμα, που αγκάλιαζε άψογα τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της. 

Catherine, Duchess of Cambridge and Meghan, Duchess of Sussex stand on the balcony of Buckingham Palace during Trooping The Colour 2018 on June 9, 2018 in London, England.

Για την εμφάνιση της στο Trooping the Color του 2017 η κομψή royal επέλεξε την αγαπημένη της σχεδιάστρια Sarah Burton με Alexander McQueen outfit.

Έδειχνε εντυπωσιακή με το ροζ φόρεμα με το ασορτί fascinator σχεδιασμένο από την Jane Taylor.

instagram @katemiddleton_turkey

Τα διαμαντένια σκουλαρίκια της Κέιτ ανήκαν στην αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ποιο look ήταν το αγαπημένο σας;

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι φωτό & τα βίντεο από την πρώτη επανεμφάνιση της Πριγκίπισσας Κέιτ – Λεπτότατη με σφιγμένο χαμόγελο – Τα 3 παιδιά της στο πλάι της με φανερή ανησυχία

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Επέστρεψε η αγαπημένη μας – Όμορφη, λαμπερή & πολύ chic – Η μέλλουσα Βασίλισσα έκανε το comeback (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Η τρυφερή κίνηση του Βασιλιά Καρόλου για να καλωσορίσει την αγαπημένη του νύφη – Τα πλήθη δεν σταμάτησαν να ζητωκραυγάζουν (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Trooping the Color: Βασίλισσα Καμίλα, Πριγκίπισσα Κέιτ, Δούκισσα Σόφι & Λαίδη Λουίζα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ – Τα αριστοκρατικά looks για την λαμπερή εκδήλωση (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ