Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ετοιμάζει το λαμπερό τριήμερο γάμου του στο "Costa Navarino" - Οι καλεσμένοι, το μενού & το συνολικό κόστος (βίντεο)

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα ντυθεί γαμπρός φέτος το καλοκαίρι

Στην Πύλο θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Mariah Riddlesprigger, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πυρετώδεις προετοιμασίες και σιγά σιγά αποκαλύπτονται όλες οι λεπτομέρειες για το μενού, το στολισμό και τους λαμπερούς καλεσμένους.

Όπως έχει γίνει γνωστό στις 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το white party, στο οποίο οι παρευρισκόμενοι θα φορούν λευκά κοστούμια από τον μετρ υψηλής ραπτικής Γεώργιο Παπαδόγαμβρο.

Μια ημέρα αργότερα, θα γίνει ένα nigerian party, το οποίο θα περιλαμβάνει παραδοσιακές ενδυμασίες από την αφρικανική χώρα, ενώ στην πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί η τελετή του γάμου.


Λαμπεροί καλεσμένοι

Πέρα από προπονητές, πρώην και νυν συμπαίκτες του, πολιτικούς, παράγοντες και αξιωματούχους του μπάσκετ, πρόσκληση αναμένεται να λάβουν μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο -όχι μόνο από το μπάσκετ. Στη λίστα θα βρεθούν -μεταξύ πολλών άλλων- ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο παραμυθένιος γάμος του αστέρα του ΝΒΑ αναμένεται να κοστίσει συνολικά 800.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμο του! – Καλεσμένοι από τον Λεμπρόν ως τον Κωνσταντίνο Αργυρό (φωτό & βίντεο)

 Έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Ο στολισμός θα κοστίσει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ